RODILA MU DVOJE DECE I DALA IM SRPSKA IMENA, A SVE SE ZAVRŠILO U 26 REČI: Ovako se smuvali Šakira i fudbaler, RASKID sve šokirao
Foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

velika ljubav

RODILA MU DVOJE DECE I DALA IM SRPSKA IMENA, A SVE SE ZAVRŠILO U 26 REČI: Ovako se smuvali Šakira i fudbaler, RASKID sve šokirao

Pop kultura -

Pevačica Šakira i fudbaler Žerar Pike važili su za jedan od najlepših slavnih parova, pa su svi ostali šokirani kada je pre nekoliko dana vest o njihovom razlazu krenula da cirkuliše i na kraju se to potvrdilo kao tačno, a sve zbog fudbalerove navodne prevare.

Šakira
foto: Profimedia

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju - stoji u zajedničkom pismu, sada već bivšeg para.

Inače, Šakira i Žerar su se prvi put sreli tokom Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine.

U jednom od intervjua on je pričao da je bio opčinjen njenom lepotom i da se zaljubio na prvi pogled. Govorio je o tome da je njegov prvi razgovor sa Šakirom bio vrlo nespretan.

Šakira
foto: Profimedia

- Ona je već bila tamo jer je pevala na ceremoniji otvaranja i pitao sam je kakvo je vreme - objasnio je Žerar jednom prilikom.

Očekivao je da ona neće ništa odgovoriti, međutim pevačica je na to šaljivo odgovorila i dala mu detaljan opis vremena u Madridu.

- Znam da je on jedina osoba koja je sa mnom ne zbog nekog drugog interesa, već zbog ljubavi koja nas spaja - zaključio je Pike, ali izgleda da nije bilo sve tako idilično.

Prema pisanju "El Periodica", Pike je Šakiru prevario s 20-godišnjom plavušom koja studira i radi kao hostesa u Barseloni. Pevačica ih je navodno uhvatila u krevetu, nakon čega se Pike odselio iz njihovog zajedničkog stana. Ime devojke još uvek nije otkriveno, a novinari "El Periodica" tvrde kako znaju sve o njoj.

Đerar Pike, Šakira
foto: Instagram

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

DOBRO SE REKLAMIRAJU! Stručnjaci o svađi Zorane Mihajlović i Vladimira Đukanović: EVO KOJE POZICIJE IH OČEKUJU POSLE OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track