VIŠE OD 500.000 DINARA ZA PAPIRČE?! Narukvice sa suđenja Džonija Depa i Amber Herd se prodaju za SUMANUTE cifre
Foto: EPA/Evelyn Hockstein Pool, AP/Evelyn Hockstein

da li je moguće

VIŠE OD 500.000 DINARA ZA PAPIRČE?! Narukvice sa suđenja Džonija Depa i Amber Herd se prodaju za SUMANUTE cifre

Pop kultura -

Svi koji su prisustvovali suđenju Džonija Depa i Amber Herd (36) dobili su narukvicu za pristup sudnici. Nakon suđenja mnoge od njih sada su se našle na prodaji po vrtoglavim cenama.

Sud, Virdžinija
foto: Printscreen/Youtube

Cijena narukvice na internetu sada se kreće od 50 dolara pa čak do visokih 5 hiljada dolara što je približno oko 550.000 dinara.

U opisu stoji da je prodavac stojao u redu da bi dobion propusnicu i da je dobio u 7 ujutru 16. maja. Prodavac je čekao ispred sudnice i vrebao trenutak da uđe među publiku i gleda suđenje uživo.

narukvice
foto: screenshot EBay

Glumica i glumac upoznali su se 2009., a bili su u braku 2 godine. Suđenje za klevetu je trajalo od aprila a porotnici su saslušali ukupno više od 100 sati svedočenja. Čuli su desetine svedoka, uključujući i svedočenja Džonija i Amber.

narukvice
foto: screenshot EBay

Porota je utvrdila da su optužbe Amber Herd u Washington Postu bile zlonajerne i Depu je dodelila 10 miliona dolara odštete i 5 miliona dolara kaznene odštete.

Sud, Virdžinija, Džoni Dep, Amber Herd
foto: Printscreen/Youtube

Međutim, Amber je dobila protivtužbu za klevetu i dobila 2 miliona dolara jer je bila kleveta to kad je Džoni optužio Amber i njene prijatelje da su smislili priču za policajce pod vođstvom njenog advokara i publiciste. Porota je većala oko 14 sati.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

DOBRO SE REKLAMIRAJU! Stručnjaci o svađi Zorane Mihajlović i Vladimira Đukanović: EVO KOJE POZICIJE IH OČEKUJU POSLE OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track