GEJTSOVA ĆERKA DOK JE POZIRALA U BIKINIJU OPLELA PO VLASTI: Ne stidim se svog TELA i BORIM se za OVO pravo SVIH ŽENA! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

OŠTRO

GEJTSOVA ĆERKA DOK JE POZIRALA U BIKINIJU OPLELA PO VLASTI: Ne stidim se svog TELA i BORIM se za OVO pravo SVIH ŽENA! (FOTO)

Pop kultura -

Mlađa ćerka milijardera Bila (66) i Melinde (56) Gejts, Fibi Adel Gejts koja sada ima 19 godina, a već se prema oceni Forbsa našla na listi najuticajnijih tinejdžera sveta, obratila se internet publici putem svog instagram naloga i poružila podršku Bodi Pozitiviti (Body Positivity) pokretu, ali i kampanji protiv zabrane prava na abortus.

Pokret kojem su se u poslednje vreme pridužile mnoge dame sa javne scene, a tiče se "ljubavi prema sopstvenom telu", odnosno, normalizacije svakog oblika tela, kilaže, građe, konstitucije, a samim tim i boje kože, pojava na koži, tekstura i tome sličnom. Povodom razmatranja odluke o ukidanju prava žena na aborus, obratila se i ćerka milijardera, te je u opisu objave napisala je svoj stav.

Bodi Pozitiviti
foto: Printskrin/Instagram

- Ne stidim se svog tela i/ili vam govorim da ga zabranjujete. Svaka osoba zaslužuje pristup seksualnoj i reproduktivnoj zdravstvenoj zaštiti. Upravo sada, Vrhovni sud je spreman da ukine ustavno pravo na abortus. Pridružite mi se i milionima drugih žena, kako bismo pobedile, u našoj borbi za ovo osnovno ljudsko pravo - snažno je poručila uticajna tinejdžerka.

Objavila je fotografiju na kojoj pozira u belom bikiniju naslonjena na zid, s rukama iza leđa.

- Moje telo, moj izbor - dodala je uz fotografiju, a u komentarima je podržala i starija sestra Dženifer (Jennifer) (26), koja se nedavno udala.

Inače, Bil Gejts ima troje djece, pored dve ćerke, Dženifer i Fibi ima i sina Rorija (Rory). U jednom intervjuu pre nekoliko godina otkrio je kako ne planira da im ostavi svoje bogatstvo.

- Moja deca će se školovati i moraće da grade vlastitu karijeru, kao i odabrati lični životni put. Toliki novac bi im uništio - izjavio je milijarder i osnivač Microsofta.

Kurir.rs / M.P.

Bonus video:

03:08

Sestra Filipa Cara na finalu zadruge 5: Ako je Dalila njegova sreća, mi se nećemo mešati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track