O NJENOM ŽIVOTU GOTOVO SE NIŠTA NE ZNA: Ćerka legendarnog Josifa Tatića udata je za poznatog muzičara, a evo kako izgleda! (FOTO)
Foto: KURIR

NEVEROVATNO

O NJENOM ŽIVOTU GOTOVO SE NIŠTA NE ZNA: Ćerka legendarnog Josifa Tatića udata je za poznatog muzičara, a evo kako izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

Glumačka legenda Josif Tatić preminuo je pre skoro deset godinai iza njega su ostale mnogobrojne pozorišne, serijske i filmske uloge. Jedna od najpoznatijih svakako je uloga Božidara Soldatovića Jataganca u kultnoj seriji Siniše Pavića, "Bolji život".

Kultna serija ove godine proslavlja 30 godina od premijere, a mladi i danasodrastaju na njoj i kroz nju uče da posmatraju savremeno društvo. Osim legendarnih uloga, iza njega je ostala i ćerka Jelisaveta Tatić-Čuturilo, koja je i sama veliki talenat.

Jelisaveta tatić čuturilo
foto: Printscreen Facebook

Ona je po zanimanju kostimografkinja, a talenat je nasledila od svoje pokojne mame Biljane koja se, takođe, bavila ovim poslom. Osim rada u pozorištu, radila je i na projektima "Sva ta ravnica", "Jagodići", "Ulica lipa". Kao dete provodila je dosta vremena u JDP- u čekajući mamu i tatu da završe sa poslom i kaže da je to bilo presudno da počne da se bavi ovim.

- Sada, kada imam sina, vidim koliko ono čime se roditelji bave direktno i nepopravljivo oblikuje interesovanja deteta. To je tako prirodno…doktorska deca upisuju medicinu, deca pravnika postaju advokati…uvek bilo i biće - rekla je ranije Jelisaveta Tatić Čuturilo.

Nikola Čuturilo
foto: Printskrin Youtube

Jelisaveta je inače udata za muzičara Nikolu Čuturila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track