KIM KARDAŠIJAN SE KONAČNO OGLASILA: Evo šta kaže na OPTUŽBE da je UNIŠTILA kultnu haljinu Merilin Monro! Bila je kratka i jasna!
Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

STRASTI SE NE SMIRUJU

KIM KARDAŠIJAN SE KONAČNO OGLASILA: Evo šta kaže na OPTUŽBE da je UNIŠTILA kultnu haljinu Merilin Monro! Bila je kratka i jasna!

Pop kultura -

Kim Kardašijan je odgovorila na navode da je oštetila kultnu haljinu Merilin Monro, koju je nosila na ovogodišnjoj Met Gali.

Sve je počelo kada je kolekcionar Skot Fortner objavio da je haljina rastegnuta i da nedostaju neki kristali. Smatra da ju je Kardašijan obukla zbog publiciteta, a svetski poznata starleta i rijaliti zvezda je gostujući u jednoj emisiji prvi put javno komentarisala ove optužbe.

"U medijima se pojavila informacija da je haljina oštećena. Pretpostavljam da to nije tačno?", upitala je Hoda Kotb, voditeljka emisije "Today".

"Nije. Ekipa iz kompanije 'Ripley's' i ja smo se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu. Haljinu sam obukla uz pomoć asistenata koji su nosili zaštitne rukavice", odgovorila je Kim.

Merilin Monro
foto: Profimedia

Dodala je da je na Met Galu došla u ogrtaču i papučama. Haljinu je obukla neposredno pre pojavljivana na crvenom tepihu.

"Nosila sam je otprilike tri ili četiri minuta. Poštujem Merilin. Znam koliko je ova haljina značajna za američku istoriju", zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track