SEĆATE LI SE ČUVENE RUŽNE BETI? Popularna glumica danas ima 48 godina i izgleda kao BOGINJA: Sušta je suprotnost svojoj JUNAKINJI!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

SEĆATE LI SE ČUVENE RUŽNE BETI? Popularna glumica danas ima 48 godina i izgleda kao BOGINJA: Sušta je suprotnost svojoj JUNAKINJI!

Pop kultura -

Gotovo da nema osobe koja nije odgledala barem jednu epizodu popularne latinoameričke telenovele koja nosi naziv "Ružna Beti". Ova telenovela privlačila je veliku pažnju kako zbog velikog broja zapleta, tako i zbog samog izgleda glavne junakinje Beti.

Glavna glumica originalne verzije bila je Ana Marija Orosko. Ona je rođena 4. jula 1973. godine u Bogoti i bavi se kako filmskom, televizijskom, tako i pozorišnom glumom. Njeno prvo televizijsko pojavljivanje bilo je još dok je bila dete i to sa svojim ocem, glumcem Luisom Fernandom Oroskom, od koga je očigledno i nasledila talenat, ali njena karijera započela je deset godina kasnije u seriji "Pequeños Gigantes" (1983). Ipak, najpoznatija je po ulogama u telenovelama, a upravo ju je uloga Beti i proslavila.

Beti ne ume da se obuče lepo, nosi protezu i ogromne naočare za vid, ima bubuljice i višak kilograma, sa druge strane Ana Marija je njena sušte suprotnost, ako je suditi prema njenom instagram profilu.

Ona se trudi da svoju liniju i kožu održava tako da na njima nema ni jedne jedine mane.

Modne kombinacije su joj svakako jača strana, a čini se i da se uvek oblači savršeno za svaku priliku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track