KREM EVROPE NA NAJLUKSUZNIJEM VENČANJU GODINE! Milijarder oženio 26 godina mlađu: Evo kako se ARISTOKRATIJA oblači za SVADBU!
Foto: Profimedia

spektakuralno izgledaju

KREM EVROPE NA NAJLUKSUZNIJEM VENČANJU GODINE! Milijarder oženio 26 godina mlađu: Evo kako se ARISTOKRATIJA oblači za SVADBU!

Pop kultura -

Britanski milijarder Alen Hauard razmenio je bračne zavete sa slavnom kuvaricom Karolina Bajron na raskošnoj ceremoniji u Italiji, a ovo venčanje, koje se odigralo u vili Olmo na jezeru Komo, proglašeno je događajem decenije, na kome je nastupala i poznata pevačica Lejdi Gaga, i okupilo je neke od najbogatijih ljudi Evrope i krem krema društva.

Kao što je i očekivano, zvezde su se za ovu specijalnu priliku obukli ekskluzivno i moderno. Odevne kombinacije koje su izabrale poznate ličnosti savršene su i za nas obične smrtnike, a u galeriji možete pogledati ko je od njih na nas ostavio najveći utisak.

1 / 9 Foto: Profimedia

Podsetimo, poznati par venčao se 2020. godine, ali su se odlučili da slavlje ostave za kasnije zbog pandemije koronavirusa koja je blokirala svet na skoro dve pune godine. Par je u međuvremeno dobio i ćerkcu koja je sada napunila već godinu dana.

Hauardu je ovo drugi brak, a iz prvog braka sa suprugom Sabinom ima četvoro dece, ipak njihov brak se raspao 2015. godine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track