VIDELA SAM KAKO ČISTAČICA TO RADI U BOLNICI I ODUŠEVILA SE! Žena podelila trik kako da se kesa za đubre promeni očas posla! VIDEO
Foto: Shutterstock

neki negodovali

VIDELA SAM KAKO ČISTAČICA TO RADI U BOLNICI I ODUŠEVILA SE! Žena podelila trik kako da se kesa za đubre promeni očas posla! VIDEO

Žena -

Pražnjenje kanti za smeće nije najuzbudljiviji posao, ali jedna mlada majka je na društvenoj mreži TikTok podelila svoj jednostavan trik koji je ovaj zamoran zadatak učinio mnogo lakšim i bržim.

Lea Itsajns ostala je u šoku kada je otkrila da postoji trik koji ubrzava proces kada je u pitanju pražnjenje kante za smeće, a sve u rangu onog trika za pranje jagoda koji je isto super brz. Ne samo to, već potpuno eliminiše onaj neugodni osećaj kada nešto stavite u kantu za smeće satima nakon što ste je ispraznili i u tom trenutku otkrijete da ste zaboravili da stavite novu kesu za smeće.

smeće, kontejner, đubre, kanta
foto: Zorana Jevtić

Pametan trik

TikTokerka je otkrila pametni trik nakon nedavnog boravka u bolnici i jedva je čekala da ga podeliti sa svojim pratiocima. Rekla je da je ostala u čudu kada je videla šta je čistačica napravila s kantom za smeće u njezinoj sobi i nije mogla da veruje da joj to nikad pre nije palo na pamet.

Lea je objasnila: "U bolničkoj sam sobi i ne mogu govoriti jako glasno jer moja ćerka spava, ali ušla je čistačica i promenila kantu za smeće, a ja sam otišla i stavila nešto u kantu nakon toga i tada sam shvatila da imaju najbolji trik koji sam ikad videla. Sedim ovde i razmišljam: 'Jesam li to znala pre ili sam samo zapanjena?"

Dakle, umesto da izvuče jednu vrećicu za smeće i otvori je unutar kante, osoblje za čišćenje jednostavno je ostavilo celi svežanj vrećica za smeće na dnu kante. Stoga, kada je vrećica za smeće koja se koristila bila puna, sve što bi trebali učiniti je zavezati gornji dio i otkinuti je od bunta, a sljedeća vrećica je već u kanti spremna za postupak.

Leah je nastavila: "Ovde su doslovno stavili celo pakovanje kesa i samo otvore gornju. Stavljaš stvari tamo, a onda kad završiš, samo uzmeš vrećicu za smeće i otkineš je. Gotovo. Ne mogu da verujem! Zašto uzimamo svaku kesu pojedinačno? Zašto? Koja je svrha kad to možeš jednostavno učiniti?"

@leahitsines

Hahahahahah I can’t fkn believe it ? did I know this already? It seems like this is what you’d typically do instead of tearing each individual one and then never replacing hahahahahaha

♬ original sound - Leah Itsines

Impresivan trik

Njen video je impresionirao mnoge jer je skupio 78.700 pregleda, 4440 lajkova, 84 komentara i 266 puta je bio podeljen.

Mnogi TikTokeri ostali su oduševljeni trikom te su se oglasili u komentarima i izrazili oduševljenje.

Jedna osoba je rekla: "Još jedna nova stvar koju sam naučila na TikToku", a drugi je komentarisao: “Imam 27 godina i još uvek učim kako odrasti.”

Međutim, nisu svi bili toliko oduševljeni idejom, zbog čega je jedna osoba izjavila: "Dok nešto ne iscuri i celo pakovanje se ne skvasi." Na to se nadovezala još jedna osoba: "Što je sa slučajevima kada dobijete sok koji morate baciti u smeće", na što je treći dodao: "Da, ne! U teoriji je dobro, ali kad jednom dođe do curenja, gotovo je".

kanta
foto: čitalac Kurira

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:48

OVO SU NAJBOLJI NAČINI DA UŠTEDITE STRUJU U DOMAĆINSTVU Stručnjak otkriva TRIK kojim možete da smanjite račune i do 20%

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track