Bred Pit i Anđelina Džoli dominiraju ovog leta kada je odevanje u pitanju.

On "razbija" svojim izborom garderobe na crvenom tepihu, a Anđelina je uhvaćena u prelepoj letnjoj haljini i sa širokim osmehom na licu.

Ona ima novu frizuru, širok osmeh i sjajno upakovane detalje koji naglašavaju njenu ženstvenost.

profimedia0708687598.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Može se reći da na ovima fotkama izgleda osveženo i lepo raspoloženo.

profimedia0708687643.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Bred Pit širom Evrope, od Berlina do Londona, promoviše film "Bullet train" u kom tumači glavnu ulogu. Nasmejan je, a polako postaje i uzor, da ne kažemo modna ikona.

profimedia0708365239.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Suknja u kojoj se pre nekoliko dana pojavio na premijeri u Berlinu sjajan je modni iskorak o kojem će se tek pričati.

Na pitanje novinarke Sky Newsa da prokomentariše neočekivanu pojavu u suknji glumac se našalio i rekao da preporučuje muškarcima u Britaniji da i oni isprobaju kako bi malo lakše podnosili vrućine koje su zadnjih dana prisutne.

- Reći ću, sve je u povetarcu. Povetarac je lep. Vrlo, vrlo lep - pojasnio je šarmantni Pit oduševljenje novom garderobom.

profimedia0708373892.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Na premijeri u Londonu se pojavio u elegantno-sportskom izdanju, sa dečakim osmehom.

profimedia0708908671.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

U svakom slučaju, bivši par blista i ne skriva dobro raspoloženje, a možda je razlog i što je Bred bio u Rimu da bi video decu.

Naime, glumica je u Rim stigla zbog snimanja filma "Without Blood" i navodno je zbog gustog rasporeda i obaveza bila pod velikim stresom. Kako bi joj pomogao u čuvanju dece, Bred Pit je stigao ove nedelje u Rim kako bi provodio vreme s 14-godišnjim blizancima Vivijen i Noksom Džoli Pit.

Paparaci su ga uhvatili na aerodromu u Rimu. Bio je ležerno obučen, baš kao da je došao da uživa i provodi vreme sa decom. Nosio je bež lanene pantalone i majicu, a na glavi je imao beli ribarski šeširić, a na leđima je nosio gitaru.

profimedia0706556207.jpg
@Rome/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
foto: @Rome/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

Kurir televizija MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI "PEVAČICA" Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!