VIKTORIJA BEKAM U VATRENO CRVENOM BIKINIJU ZAVRTELA PAMET: Na JAHTI od MILION dolara svojim TELOM dovela temperaturu do KLJUČANJA!
Foto: Profimedia

VRELA

VIKTORIJA BEKAM U VATRENO CRVENOM BIKINIJU ZAVRTELA PAMET: Na JAHTI od MILION dolara svojim TELOM dovela temperaturu do KLJUČANJA!

Pop kultura -

Popularni par Dejvid i Viktorija Bekam nalaze se na odmoru na Sardiniji, a modna kreatorka uslikana je u bikiniju. Ovo je bila retka prilika da vidimo Viktoriju u ovakvom izdanju

Viktorija i Dejvid krstare luksuznom jahtom vrednom 1.6 miliona dolara zajedno sa decom. Njihov najstariji sin Bruklin koji se skoro oženio naslednicom američkog milijardera Nikolom Pelc nije bio sa njima.

Viktorija Bekam oduvek je bila predmet kritike, kako zbog svog izgleda, tako zbog mršavosti. Dejvid je svojevremeno rekao da njegova supruga godinama jede istu hranu, a to je grilovano porvće i riba na žaru.

Viktorijin izbor crvenog kupaćeg kostima bio je pravo osveženje, a kritičari se slažu da ona izgleda sjajno iako se bliži 50 godini života.

Modna kreatorka pokazala je vitku figuru u vatreno crvenom kupaćem kostimu, tako da je podigla temperaturu u ovom vrelim danima.

Dejvid i Viktorija ove godine proslavili su 23 godine braka. Tabloidi su pisali kako je i poklekao i varao je sa svojom ličnom asistentkinjom Rebekom Lus, ali je Viktorija prešla preko svega, imajući veliku želju da sačuva svoj brak.

(Kurir.rs / Informer.rs)

Bonus video:

00:10

Zorica Zoka se nervozno šeta ispred sudnice za vreme izricanja presude

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track