MEGAN MARKL SE SMUVALA S PRINCEM HARIJEM DOK JU JE KOD KUĆE ČEKAO DEČKO?! Šokantne tvrdnje uzdrmale ceo svet! Isplivali detalji!
Foto: Profimedia

SMERNA

MEGAN MARKL SE SMUVALA S PRINCEM HARIJEM DOK JU JE KOD KUĆE ČEKAO DEČKO?! Šokantne tvrdnje uzdrmale ceo svet! Isplivali detalji!

Pop kultura -

U eksplozivnoj knjizi "Osveta", autora Toma Bauera, navodi se da je Megan Markl još uvek živela s tadašnjim dečkom, kuvarom Korijem Vitielom, kada su je spojili s princem Harijem.

Kako piše autor, Markl, tada glumica koja je imala ulogu u seriji "Suits", 2016. je skovala plan da se sprijatelji s "dobro povezanim Britancima".

Među njima je bila prinčeva prijateljica iz detinjstva Vajolet von Vestenholz, koja je radila kao publicistkinja za Ralf Loren.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Megan je bila angažovana da nosi dizajnerovu odeću tokom teniskog turnira u Vimbldonu na leto 2016.

U razgovoru s Vestenholc na Vimbldonu, piše Bauer, Markl je nagovorila "ovu osetljivu dušu" da joj namesti sastanak na slepo s princem.

- Njeni problemi bili su poznati svim nepoznatim glumcima koji i dalje nisu u braku, a u srednjim tridesetima su; strah od samoće, kao i lična i finansijska nesigurnost, piše Bauer.

- Ne iznenađuje da je Megan bila zaokupljena svojom financijskom sigurnošću i pronalaskom muža - navodi se u knjizi.

Princ Hari, Megan Markl
foto: EPA/Neil Munns

Pre nego što je pristala da ih spoji, tvrdi se u knjizi, Vestenholz je Hariju poslala fotografije tamnokose glumice.

Vestenholzin otac, Pirs, dekorater je enterijera i trgovac antikvitetima i stari prijatelj Kamile Parker Bouls, supruge princa Čarlsa.

Iako Bauer piše da njena dvogodišnja romansa s kuvarom iz Toronta nije cvetala, u trenucima dok je upoznala Harija, i dalje su zajedno delili dom.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

U knjizi se takođe navodi da je Hari, dve nedelje nakon njihovog prvog sastanka 1. jula 2016., potajno odleteo u Toronto. Ostao je oko nedelju dana u kući Meganine prijateljice, verovatno Džesike Malroni.

- Krajem nedelje, nakon što se vratila u London, Megan je bila uverena da je njena čarolija bačena i da će veza s Harijem biti zapečaćena. Rekla je Koriju da je njihova veza gotova - piše bauer.

Prema knjizi, Vitielo je osetio olakšanje jer poslednji meseci nisu bili prijatni.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

08:58

Ovo je banja iz koje je kralj Petar I Karađorđević otišao u Prvi svetski rat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track