SMEŠKAJU I DRŽE SE ZA RUKE! Slaviša i Tijana Čurović nakon 7 godina PONOVO ZAJEDNO: Na koncertu kao ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

ljubav sve pobeđuje

SMEŠKAJU I DRŽE SE ZA RUKE! Slaviša i Tijana Čurović nakon 7 godina PONOVO ZAJEDNO: Na koncertu kao ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI (FOTO)

Pop kultura -

Narodnu izreku da ljubav sve pobeđuje ličnim primerom dokazali su Slaviša i Tijana Čurović. Glumačko-bračni par koji koji se razveo pre sedam godina, ponovo je zajedno, prenose Novosti.

Nasmejani i dobro raspoloženi uživali su na koncertu Andree Bočelija, a pred fotografima su se bez ustručavanja držali za ruke.

Andrea Bočeli
foto: Nemanja Nikolić

Ipak, kao što svojevremeno nisu želeli da govore o razlozima raskida, tako ni sada ne žele da pričaju o obnovljenoj romansi. Bilo kako bilo, najvažnije je da ljubav cveta, a dokaz tome je i Tijanina objava na instagram profilu nakon ove večeri.

nema sumnje da je najsrećnija njihova ćerka Taja zbog koje su, i nakon razvoda, nastavili da neguju prijateljske odnose.

Slaviša Čurović
foto: Printscreen/Instagram

Zanimljivo je da Tijana ni posle razlaza sa Slavišom nije promenila prezime, što su mnogi komentarisali kao znak da ni jednog dana Čurovići mogli ponovo da vrate burme na dmolai prst!

(Kurir.rs / Novosti.rs)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 24.7.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track