BAJAGA SE OGLASIO PRVI PUT NAKON RAZVODA: U tajnosti rastali su se još u maju 2021, a sada objavio: ZVANIČNO RAZVEDEN! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, ATA images

prekinuo medijsku tišinu

BAJAGA SE OGLASIO PRVI PUT NAKON RAZVODA: U tajnosti rastali su se još u maju 2021, a sada objavio: ZVANIČNO RAZVEDEN! (FOTO)

Pop kultura -

Vest da se Momčilo Bajagić Bajaga razvodi od supruge Emilije, poznata je još od ranije, ali nije ništa manje šokantna! Muzičar je poznat po tome da o svom privatnom životu nikad ne govori u javnosti i da se uvek trudi da izbegne odgovor kad ga novinari pitaju za porodicu, sve do sada.

U malobrojnim intervjuima rekao je poneku reč o deci, sinu i ćerki, koji su odrasli ljudi, kao i o supruzi, o kojoj je imao samo reči hvale. Tako se stekao utisak da je njihov brak idealan i da nema nikakvih trzavica, ali izgleda da nije tako.

Sve je bilo u tajnosti

Kako priča izvor Kurira, između Bajage i Emilije već dugo nije štimalo kako treba i njih dvoje duže vreme nisu živeli zajedno, pa je razvod bio neminovan, a muzičar je konačno odlučio da prekine medijsku tišinu i posle nekoliko dana nagađanja javnosti, putem svog naloga na društvenim mrežama, potvrdi da se razveo od supruge Emilije.

Bajaga
foto: Printscreen Facebook

U objavi je pisalo...

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - rekao je muzičar i time potvrdio medijske pretpostavke!

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 24.7.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track