01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

prvi Belgrade River Fest

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAVO ČAROBNO VEČE

Pop kultura -

Grandiozan, spektakularan, epohalan – tako bi se ukratko, u tri reči, mogao opisati prvi Belgrejd river fest održan u Beogradu na vodi, čiji su protagonisti bili čuveni italijanski tenor Andrea Bočeli i svetski poznata fado diva Mariza.

Ovaj festival ispratila je i glumica Jelena Gavrilović koja je otkrila šta očekuje od Marizinog koncerta.

- Teško je nadmašiti ono što smo juče imali od Bočelija, ali mislim da ovo veče obećava i biće čarobno. Drago mi je da je Beograd dobio malo drugačiji festival za malo drugačiju publiku. Mada opet sa druge strane za sve. Tako da sam ja vrlo počastvovana i srećna što sam gost večeras i zaista ću uživati - rekla je glumica.

Jelena Gavrilović, Andrea Bočeli
foto: Kurir televizija

Glumica je prokomentarisala i nastup Bočelija i Jelene Tomašević.

- Zaista sam bila ponosna što je Jelena imala priliku da zapeva sa Bočelijem. Bilo je jako posebno veče i mislim da je su svima krenule suze na oči. Moram priznati da mi se nikada nije desilo da sam preplakala pola koncerta, što od uzbuđenja, što sreće i ponosa. Stvarno smo zaslužili da imamo jedan takav koncert - istakla je glumica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:31

IGRALA SAM PROSTITUTKU U DEČIJEM FILMU! Jelena Gavrilović otkrila: Moj debi uloga je bila PRVA DEVOJKA PORED DŽIPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track