03:05

POZNATI OSTALI U ČUDU POSLE ČAROBNOG BOČELIJEVOG KONCERTA! Uzbuđeni što prisustvuju spektaklu na kojem zapevala i Jelena REKLI OVO

Belgrade River Fest

POZNATI OSTALI U ČUDU POSLE ČAROBNOG BOČELIJEVOG KONCERTA! Uzbuđeni što prisustvuju spektaklu na kojem zapevala i Jelena REKLI OVO

Pop kultura -

Italijanski tenor Andrea Bočeli po drugi put nastupao je u srpskoj prestonici - ovaj put u okviru Belgrade River Festa, a na samom kraju je sa njim zapevala i naša poznata pevačica Jelena Tomašević.

Političar Ivica Dačić bio je jedan od mnogobrojnih gostiju koncerta svetske zvezde. Naveo je da je ovo veoma značajan događaj za Beograd i da je bitno da imamo što više ovakvih događaja.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Generalno ovo je jedan veoma značajan događaj za Beograd. Veoma je bitno da u Beogradu ima što više ovakvih koncerata koji u pravom smislu te reči predstavljaju spektakl. Andrea Bočeli je jedan izuzetan umetnik i osećam veliku zadovoljstvo publike ali i Srbije jer je domaćin - istakao je Dačić.

Glumica Anđelka Prpić otkrila je da je već bila na koncertu Bočelija, ali da će ga ovaj u Beogradu nadmašiti.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Bila sam u Toskani u Bočelijevom rodnom selu na njegovom koncertu. Mada mi se čini iskreno, onako neskromno, da će ovde biti malo lepše. Tamo je izgledalo masovnije, ali ovde izgleda dosta elegantnije - rekla je glumica.

Glumac Bule Goncić smatra da je pravo zadovoljstvo imati ovakav jedan koncert u Beogradu.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Ja se zaista radujem na zadovoljstvo Beograda da imamo ovakvo ime u našem gradu. U prvom delu ćemo imati i Nesun dorma i Rigoletu tako da će biti sjajno - rekao je glumac.

Jelenin suprug Ivan Bosiljčić otkrio kako je njegova supruga reagovala kada je saznala da će biti gost na Bočelijevom koncertu.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Izuzetno sam uzbuđen što prisustvujem ovakvom događaju, a i tome što moja supruga predstavlja našu zemlju. Ona je bila uzbuđena, ali više je ta radost od te vesti da će učestvovati - rekao je glumac.

Andrea Bočeli je napravio pravi spektakl za Beograđane, a ovom koncertu će se dugo pričati.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

Jelena Tomašević peva na koncertu Bočelija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track