REKAO ŠTO MNOGI MISLE: Prvi muž Dženifer Lopez kaže da njen četvrti brak sa Benom Aflekom NEĆE POTRAJATI je ona voli OVO!
Foto: Profimedia

BIĆE I PETI, ŠESTI...

REKAO ŠTO MNOGI MISLE: Prvi muž Dženifer Lopez kaže da njen četvrti brak sa Benom Aflekom NEĆE POTRAJATI je ona voli OVO!

Pop kultura -

Ojani Noa, bivši suprug Dženifer Lopez, sumnja da će ona biti, kako je rekla, zauvek srećna sa glumcem Benom Aflekom.

- Dženifer voli da je zaljubljena; bila je verena šest puta, a Ben joj je muž broj četiri. Ja sam bio muž broj jedan i rekla mi je isto da sam ljubav njenog života - kada smo ležali u krevetu prve bračne noći, obećala je da ćemo biti zajedno zauvek.

Dženifer Lopez, Ojani Noa
foto: Profimedia

Dženifer Lopez je takođe bila udata za Krisa Džada i zvezdu latino muzike Marka Entonija koji mudro ćute, dok Ojani Noa dovodi u sumnju da li će to biti zauvek sa Benom Aflekom nakon što su se venčali u Las Vegasu i trenutno borave na medenom mesecu.

Prvi muž Džej Lo javno je izrazio da strahuje da bi njen četvrti brak sa filmskom zvezdom Benom Aflekom mogao biti osuđen na propast.

Inače, kubanski perač sudova koji je postao povremeni glumac ukrao je pevačicino srce pre 25 godina. Radeći u restoranu u Majamiju u vlasništvu Glorije Estefan, Ojani je očarao Lopezovu.

Ojani Noa
foto: Instagram

Nakon burne romanse, par se venčao u februaru 1997, ali to nije dugo trajalo - sledeće godine njihov brak se raspao. Sada živi miran život van reflektora, ali se ipak izjasnio o poslednjem bračnom putovanju svoje bivše ljubavi.

- Želim njoj i Benu sve najbolje, ali nisam uveren da će to potrajati. Dženifer voli da je zaljubljena; bila je verena šest puta, a Ben joj je muž broj četiri.

"Ja sam bio muž broj jedan i rekla mi je da sam ljubav njenog života - kada smo ležali u krevetu prve bračne noći, obećala je da ćemo biti zajedno zauvek", rekao je 48-godišnjak za kojim žene i danas uzdišu za MailOnline.

Lopezova je javno izlazila sa P. Didijem ubrzo nakon što su ona i Noa zaključili da njhov brak neće potrajati.

Neki kažu da su ostali prijatelji dugi niz godina, ali izgleda da je Dženifer skroz zaboravila na prvo venčanje sa Ojanijem koji je nakon razlaza pokušao da napravi karijeru na filmu. Pojavio se u filmovima 2002, 2004. i 2007. godine, a radio je i kao producent.

- Udavala sam se tri puta, jednom sam bila udata devet meseci i jednom 11 meseci, tako da ne brojim udaje - izjasnila se ona svom Jutjub kanalu.

Dženifer je sigurna da je Ben taj koji će uz nju biti zauvek uprkos komentarima njenog prvog muža i kaže da nikada nije bila srećnija.

Ojani Noa
foto: Instagram

Kurir.rs/Mirror

Bonus video:

00:09

Jelena Đoković trenira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track