S*KSI GLUMAC STAO NA PUT GLASINAMA DA SE RAZVODI: Momčilo Otašević put objavio ovakvu fotku na Instagramu i svi se IZNENADILI
Foto: Ana Paunković

stao na put pričama

S*KSI GLUMAC STAO NA PUT GLASINAMA DA SE RAZVODI: Momčilo Otašević put objavio ovakvu fotku na Instagramu i svi se IZNENADILI

Pop kultura -

Crnogorski glumac Momčilo Otašević objavio je prvu fotografiju sa svojom suprugom Jelenom Peričin (Otašević) na Instagramu.

"I ja sliku sa ženom imam", napisao je šaljivo u opisu, a sliku srećnog para lajkovalo je više od 5 hiljada ljudi. Iako su u braku četiri godine, Jelena i Momčilo izbegavaju da objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama i trude se da sačuvaju privatnost.

Međutim, ovih dana su se pronele glasine da im je brak u krizi i da se razvode, ali kao štomse vidi na fotografiji, oni uživaju na moru.

Par se odmara na Lopudu, a iz hashtagova na Instagramu jasno je da su letovanje jedva čekali.

Jelena Perčin, Momčilo Otašević
foto: Printskrin, Ana Paunković

Momčilo i Jelena su se venčali u tajnosti u maju 2018. godine, a upoznali su se i zbližili na snimanju serije Zora dubrovačka. Tokom pandemije često su bili razdvojeni, a Jelena je nedavno rekla kako zbog toga jako ceni zajedničke trenutke.

"Razdvojenost nikad nije dobra, lepa i prijatna stvar, ali nekako se rasporedimo da oboje možemo da se odmorimo i radimo i postignemo sve obveze koje moramo", rekla je.

Inače, par ima dvoje dece, Mašu i Jakšu, a Jelena ima ćerku Lotu iz prethodnog braka.

Momčilo Otašević
foto: Ana Paunković

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

Jelena Đoković trenira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track