ISPLIVALI SNIMCI PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON PRE VENČANJA: Evo kako su se ponašali u NOĆNOM PROVODU! Ovakve ih nismo videli
Foto: Profimedia

SNIMCI IZ PROŠLOSTI

ISPLIVALI SNIMCI PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON PRE VENČANJA: Evo kako su se ponašali u NOĆNOM PROVODU! Ovakve ih nismo videli

Pop kultura -

Društvenom mrežom TikTok kruži snimak kraljevskog para - princa Vilijama i Kejt Midlton pre nego su svoju ljubav ozakonili brakom, a vidljivo je da su potpuno uživali u mladosti pre nego što su morali da se posvete kraljevskim obavezama.

Iako su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža i dan-danas vrlo opušten par i spremni da istražuju i isprobaju nove stvari, ipak moraju da prate neki kraljevski protokol i pravila koja im ne dozvoljavaju da se ponašaju kako žele.

Kejt Midlton, veridba
foto: Profimedia

Video mladog Vilijama i Kejt osvanuo je na TikToku, a prikazuje fotografije njih dvoje kako uživaju plešući u noćnom klubu, a paparaci su ih uhvatili i nakon izlaska iz kluba u, verovatno, pripitom stanu dok odlaze automobilom.

Par se zbog toga nije nimalo zamerio osobama koje su videle videozapis, više od 4 miliona njih, a mnogi su komentarisali kako su iznenađeni i srećni zbog njihove povezanosti i ljubavi koja već dugo traje.

''Mislio sam da se nikad nisu zabavljali…'', napisao je jedan korisnik. ''Predivni su zajedno!'', ''Uvek opušteni i kul'', pisali su drugi.

Podsetimo, kraljevski par upoznao se 2002. godine dok su studirali na Univerzitetu St. Andrews u Škotskoj. Bili su u vezi 5 godina, a onda su se nakratko razišli 2007. godine. Međutim, sudbina i ljubav ponovo su ih spojile pa je Vilijam zaprosio Kejt 2010. godine, a 2011. godine imali su pravo kraljevsko venčanje nakon dugo vremena.

U srećnom braku su dobili troje dece, Džordža, Šarlot i Luisa, a mnogima su upravo oni omiljeni kraljevski par, te ih vide kao prave prestolonaslednike engleske krune.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track