ZABRANILI SMO GOSTIMA DA NAM DOVODE DECU NA VENČANJE, A ONI IH POVELI: Mladenci isterali parove sa svadbe, pa im debelo naplatili
Foto: Profimedia

BILI SU IZRIČITI

ZABRANILI SMO GOSTIMA DA NAM DOVODE DECU NA VENČANJE, A ONI IH POVELI: Mladenci isterali parove sa svadbe, pa im debelo naplatili

Žena -

Mlada koja je na svom venčanju zabranila prisustvo dece, izazvala je bes nakon što je ljudima koji su se usudili da dovedu decu poslala račune.

Na Redditu je otkrila da su ona i suprug jasno naglasili gostima da deca nisu pozvana na venčanje, ali neki su njihove uslove ignorisali.

"Deca su dobra, nemam ništa protiv njih, ali glavni problem je bio trošak", napisala je i naglasila da su organizatori venčanja tražili da za svako dete starije od dve godine plate po 220 evra.

svadba, deca, venčanje
foto: Profimedia

Zbog toga je ovaj par odlučio da plati pet dadilja koje će se u danu njihovog venčanja brinuti za 25 do 30 dece parova koji nisu mogli da pronađu dadilje u zadnji trenutak, kao i za one koji su doputovali sa decom.

"Roditelji mog supruga ponudili su svoj dom koji je udaljen nekih 30 minuta vožnje od mesta gde smo organizovali venčanje, kako bi smestili decu i dadilje", pojasnila je.

Ipak, tri para su se pojavila sa decom, ukupno njih devetoro. Ponudili su im da odvezu decu na čuvanje, ali oni su odbili i još plus napravili scenu. Zatim je dogovoreno da deca mogu da ostanu sa roditeljima ako oni plate iznos koji restoran traži.

svadba, deca, venčanje
foto: Profimedia

"Želela sam samo što pre da zaboravim sve i da uživam u svom danu. Kada je ceremonija počela, jedno dete je počelo da plače, a drugo je skočilo ispred mene dok sam išla prema oltaru. Ostala sam smirena, a ostatak ceremonije prošao je bez problema", prisetila se ova mlada.

Kasnije, tokom večeri, dvoje dece je počelo da vrišti i da baca hranu. Jedno dete se mladi zavuklo ispod haljine. Umalo je pala. A kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada su joj ljudi rekli da je hrana koju su deca bacala dospela na njenu venčanicu.

"Samo sam pogledala muža, a on je okupio parove i zamolio ih da odu. Nakon venčanja smo im poslali račune sa pismom u kojem smo ih podsetili da su pristali da plate za nepozvanu decu. Dva para su platila i izvinila se, ali treći par to odbija jer smo ih zamolili da odu pre torte", dodala je mlada i upitala druge da li misle da je pogrešila.

(Kurir.rs/ Yumama)

Bonus video:

01:16

ŽENI SE NAJPOŽELJNIJI REPER NA DOMAĆOJ JAVNOJ SCENI! Za Kurir TV otkrio detalje: Evo kad će svadba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track