OD PRSTENA DŽENIFER LOPEZ MOŽE DA SE OSLEPI: Skuplji je 5.000 puta od BURME, a kad vidite koliko PARA nosi na prstima, pozliće vam
Foto: Ciao Pix/MEGA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

BEN SE OTVORIO

OD PRSTENA DŽENIFER LOPEZ MOŽE DA SE OSLEPI: Skuplji je 5.000 puta od BURME, a kad vidite koliko PARA nosi na prstima, pozliće vam

Pop kultura -

Dženifer Lopez i Bena Afleka su paparaci u stopu pratili na medenom mesecu u Parizu, a slična situacija je bila i na Kapriju, gde uživaju istim intenzitetom. Pored odmaranja, bilo je i posla, te je tako prošlog vikenda latino diva u ovom prelepom delu Italija održala i mini-koncert.

Dok se tako šetkala bajkovitim ostrvom, spremajući se za taj nastup, fotografi su uspeli da zabeleže dva važna prstena na njenoj ruci, dok od bljeska jednog od njih može i da se oslepi, što bi se kolokvijalno reklo.

Kada je reč o nakitu na domalom prstu, jedan prsten je onaj verenički, a drugi burma (na ruci Dženifer Aflek vidimo i zlatni raskošni nakit). Izgledaju veoma luksuzno, što svakako i jesu, ali je razlika u njihovim cenama ogromna.

Dženifer Lopez
foto: Ciao Pix/MEGA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Burma Dženifer Aflek pripada klasičnom i bezvremenskom stilu! Izgleda kao široka platinasta traka sa kupolom. Prsten je prelep simbol njene ljubavi i posvećenosti Benu jer je platina dragocena, retka i traje ceo život. Procenjujem da ovaj prsten košta oko 1.000 dolara", prokomentarisala je predsednica "Platinum Guild International USA" Dženi Luker otkrivši sjajnu simboliku nakita, prenosi hellomagazine.com.

Burma je prekrasna i svakako nije jeftina, ali je njena cena u poređenju sa cenom vereničkog prstena zaista sitnica.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Pošto su prirodni zeleni dijamanti veoma retki, procenila bih da ovaj prsten košta najmanje pet miliona dolara“, rekla je Dženi o vereničkom prstenu.

U prevodu, Dženifer na ruci nosi pravo bogatstvo. A kako slike pokazuju, raskošni detalji krase i stil njenih prijatelja poput tote torbe "Kristijan Dior" čija je cena više hiljada evra.

Raskoš, glamur i dobri porodični odnosi jer je na Kapriju primećen i brat Bena Afleka Kjesi Aflek sa suprugom Samer Feniks kako odlazi na večeru sa Dženifer. Mlada je dobro prihvaćena u novoj porodici, a jetrve se slažu.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track