ČAK JE I VIKTORIJA BEKAM ZLA SVEKRVA?! Isplivali detalji odnosa s njenom PREBOGATOM SNAJOM! Vodi TIHI RAT protiv žene svog sina!
Foto: Profimedia

IPAK IM NE CVETAJU RUŽE

ČAK JE I VIKTORIJA BEKAM ZLA SVEKRVA?! Isplivali detalji odnosa s njenom PREBOGATOM SNAJOM! Vodi TIHI RAT protiv žene svog sina!

Pop kultura -

Nakon bajkovitog venčanja Bruklina Bekama i njegove izabranice Nikole Pelc, koje se održalo u aprilu, sada su na red došli i oni manje lepi detalji koji se odvijaju u krugu slavne porodice.

Iako je izgledalo da u porodici Bekam vlada harmonija, izvor blizak njima za strane medije otkrio je kako je odnos između Viktorije i njene nove snaje prilično zategnut, te da je tako bilo i pre same ceremonije.

Nikola Pelc, Bruklin Bekam
foto: Profimedia

"Ne podnose se i ne razgovaraju. Priprema venčanja bila je užasna", rekao je izvor za Page Six.

Izvor je dodao kako Pelc, inače glumica i ćerka njujorškog milijardera Nelsona Pelca, nije želela da se njena buduća svekrva upliće u planiranje venčanja, te ju je držala podalje od svega.

"Komunikacija je bila minimalna", dodao je izvor.

Od tada, situacija se nije naročito promenila, a izvor tvrdi i kako porodica poslednjih meseci nije preterano razgovarala sa svojim naslednikom.

Predstavnici Viktorije i Nikole još uvek se nisu oglašavali po ovom pitanju.

Bruklin i Nikola uživaju u svojoj bračnoj zajednici, a ovaj 23-godišnjak na više načina pokazao je koliko mu znači njegova četiri godine starija supruga.

Par se venčao na Nikolinom imanju vrednom 103 miliona dolara priredivši raskošno slavlje kojem su prisustvovale mnoge poznate ličnosti. Pre posebnog dana, mladi Bekam potpisao je i predbračni ugovor zbog svoje izabranice, a kasnije je dodao i njeno prezime svom imenu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

OVO JE ANASTASIJINA SVEKRVA: Evo kako se provde i šta rade u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track