TRIK ZAHVALJUJUĆI KOM KEJT MIDLTON UVEK IZGLEDA SAVRŠENO: Modna stilistkinja otkrila detalje koje i vi možete da koristite! VIDEO
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

TRIK ZAHVALJUJUĆI KOM KEJT MIDLTON UVEK IZGLEDA SAVRŠENO: Modna stilistkinja otkrila detalje koje i vi možete da koristite! VIDEO

Pop kultura -

Vojvotkinja od Kembridža je ikona lepote za milione širom sveta, a čini se da kad god se pojavi u javnosti ona izgleda besprekorno i prosto savršeno za fotografianje. Jednostavno, Kejt kao da ne može da ima lošu fotografiju, te se mnoge žene širom sveta ugledaju na nju.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Na TikTok-u je, jedna modna stilistkinja, podelila zašto nas Kejt uvek zapanji na fotografijama - i to zahvaljujući jednostavnom savetu koji svako može da koristi. Ona je u videu rekla:

- Da li ste se ikada zapitali zašto Kejt Midlton izgleda tako zapanjujuće na svojim fotografijama? Pa, vojvotkinja od Kembridža je prošla medijsku obuku, a ja ću sa vama podeliti bezobrazni mali trik koji ona koristi svaki put, bez greške. Ona je obučena da uvek drži bradu paralelnu sa tlom. Ne naginje je nadole. Ne naginje je prema gore i to osigurava dobru fotografiju svaki put.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Iako su se mnogi složili sa tim, ljudi su brzo istakli da to nije jedini razlog zašto ona izgleda sjajno na slikama. Kao što je jedan komentator napisao:

- Pa pomaže to što je prelepa.

Drugi je dodao:

- Da, slažem se, ali to što je prirodno lepa mnogo pomaže.

Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekoliko drugih je napisalo da je Kejt „prirodna lepota“ i „jednostavno zapanjujuća“. Bez obzira na to, stilistkinja je preporučila pratiocu da isproba trik jer je to „definitivno najbolji ugao za fotografisanje!“

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track