NAROD SE NALAZI U SUDBINAMA NAŠIH LIKOVA: Snima se treća sezone popularne serije KAMIONDŽIJE D.O.O, a evo kada stižu NOVE EPIZODE!
Foto: RTS, Nira produkcija

uskoro

NAROD SE NALAZI U SUDBINAMA NAŠIH LIKOVA: Snima se treća sezone popularne serije KAMIONDŽIJE D.O.O, a evo kada stižu NOVE EPIZODE!

Kultura -

Dvanaest novih epizoda treće sezone serije "Kamiondžije d.o.o." u produkciji RTS snima se na Ubu i u selima Tamnave. Prema ideji nezaboravnog tvorca Gordana Mihića, a po scenariju Vladimira Đurđevića gledaćemo nove avanture majstorskog tandema Baje i Žiće.

Kamiondžije
foto: RTS, Nira produkcija

- Ovo je jedna topla porodična serija i moj jedini cilj je da mi rastemo iz sezone u sezonu. Zaista verujem da će ova treća biti bolja od prve dve. Imaćemo preko sto glumaca, broj objekata i scena će biti veći nego prethodnih sezona - istakao je Filip Čolović, reditelj serije.

Na talasu dobre gledanosti prethodnih epizoda, snimanje novih obradovalo je uigranu ekipu. Raspoloženje glumaca, saživelih sa likovima, moglo se videti i na setu u Pambukovici.

Kamiondžije
foto: Gordan Jović/ Rts

- Pitam se sad koji je ovo dan snimanja, imam utisak da je sto pedeseti, odnosno da nismo nikad ni prekidali, kao da nije bilo pauza između letnjih snimanja. Ekipa je zaista uigrana - napomenuo je glumac Tihomir Stanić.

- Nekako sam postala deo Dare - ja sam ona i ona je ja, i nekako to se sve pomešalo i stopilo, tako da nam je u trećem ciklusu mnogo lakše i scenario nam je bolji - istakla je glumica Paulina Manov.

Kamiondžije
foto: Gordan Jović/ Rts

Pričom o iskrenosti i dobroti običnih ljudi, "Kamiondžije" osvajaju televizijske gledaoce.

- Narod u njihovim sudbinama vidi i svoju sudbinu. U njihovoj dobroti i nesnađenosti, u njihovoj hrabrosti i odvažnosti prepoznaje i svoje vrline i zato je ovo gledano i uvek će to i biti - dodao je Nenad Jezdić.

Kamiondžije
foto: Gordan Jović/ Rts

Poslednja klapa planirana je za polovinu oktobra, a emitovanje novih epizoda na RTS početkom sledeće godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

STRAŠNA GODINA JE IZA NAS! Čuveni glumac Tihomir Stanić naučio važnu lekciju, OTVORIO dušu pred našom kamerom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track