TRAGEDIJA U DOMU NAŠE GLUMICE! Nakon majke, preminuo joj je i otac: Strašno emotivne reči Marije Petronijević kidaju dušu!
Foto: Printscreen

TUGA

TRAGEDIJA U DOMU NAŠE GLUMICE! Nakon majke, preminuo joj je i otac: Strašno emotivne reči Marije Petronijević kidaju dušu!

Pop kultura -

Glumica Marija Petronijević pre mesec dana suočila se sa strašnim gubitkom. Ona je tada na društvenim mrežama objavila da joj je iznenadno preminula mama. Glumica se nije potpuno oporavila od gubitka, a stigla ju je još jedna tragedija. Naime, danas je objavila da joj je preminuo i otac.

Marija se u vremenskom razmaku od samo mesec dana suočila gubitkom oba roditelja, a reči koje je uputila tati kidaju dušu:

- Sanjin i moj tata, Milija Petronijević, najbolji deda našoj deci, nakon mesec dana od prerane smrti mame, iznenadno je preminuo. Sahrana će se obaviti 8. avgusta u 14 časova na seoskom groblju. Tata, hvala ti što jesi bio tu kada je bilo najteže. Mnogo već nedostaješ, i mnogo smo te voleli - napisala je Marija u objavi na Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track