JEDNOM K'O NIJEDNOM: Džej Lo i Ben Aflek narednog vikenda će se opet venčati, OBEĆAVAJU LUDU ŽURKU KOJA ĆE TRAJATI TRI DANA!
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ponavljači

JEDNOM K'O NIJEDNOM: Džej Lo i Ben Aflek narednog vikenda će se opet venčati, OBEĆAVAJU LUDU ŽURKU KOJA ĆE TRAJATI TRI DANA!

Pop kultura -

Dženifer Lopez i Ben Aflek trebalo bi narednog vikenda po drugi put da izgovore DA i razmene zavete na raskošnoj trodnevnoj ceremoniji.

Iako su se venčali prošlog meseca u Las Vegasu i odmah otputovali na medeni mesec, sada žele da prirede „intimnu proslavu za porodicu i prijatelje“ na Benovom imanju Rajsboro, koje se proteže na površini od čak 87 hektara i vredi osam miliona dolara.

Dženifer Lopez, Ben Aflek, kuća
foto: Profimedia

Slavni par će organizovati večeru za goste u petak, a u subotu će uslediti novo venčanje, posle čega sledi roštilj. Gošćenje se nastavlja piknikom u nedelju.

Ben je izjavio za Page Six da želi da ovaj put "sav fokus" bude na Dženifer, što bi ekskluzivno trebalo da dokumentuje magazin Vogue.

Džej Lo je za ovu priliku odabrala venčanicu Ralfa Lorena, po meri napravljenu u Italiji. Prethodno je, na prvom venčanju u Vegasu, nosila dve različite haljine – jednu bez rukava A kroja od Alekandera MekKvina koju je prvobitno nosila na snimanju postera za Jersei Girl, i off -haljinu do ramena Zuhaira Murada.

Očekuje se da će „popravnom“ venčanju prisustvovati Benov brat Kejsi Aflek, a pozivnice su dobili i Met Dejmon, Džimi Kimel i Dženiferin dugogodišnji prijatelj Drea de Mateo.

Met Dejmon je već pripremio brdo poklona

Met Dejmon, Ben Aflek
foto: Profimedia

Prošlog meseca, 16. jula, Dženifer se udala za Bena u maloj beloj kapeli u Las Vegasu, stigavši tamo baš u vreme zatvaranje.

"Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina sam bila strpljiva. Bili su u pravu oni koji su rekli, 'sve što ti treba je ljubav'. Sada smo zahvalni što imamo to u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne dece i život kojem nikada nismo imali više razloga da se radujemo", objavila je tada na društvenim mrežama.

Dženifer Lopez, Ben Aflek, venčanje
foto: Profimedia

Lopezova i Aflek su počeli ponovo da se zabavljaju 2021. nakon što su prvobitno oglasili veridbu 2002. i raskinuli 2004. godine. Svoju drugu veridbu objavili su u aprilu ove godine, a onda je u julu usledilo venčanje.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track