BIJONSE I DŽEJ ZI NAKON SKANDALA PONOVO U HRVATSKOJ: Poveli TELEHRANITELJA koji je NAPAO ovog čoveka i PSOVAO na sav glas!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

BIJONSE I DŽEJ ZI NAKON SKANDALA PONOVO U HRVATSKOJ: Poveli TELEHRANITELJA koji je NAPAO ovog čoveka i PSOVAO na sav glas!

Pop kultura -

Bijonse, njen suprug Džej Zi i njihova deca doeli su odluku da ove godine letuju u Cavtatu u Hravtskoj, a kako prenose hrvatski mediji oni su primećeni na luksuznoj jahti u hrvatskoj, najpre muzičar, a onda i njegova supruga.

Bijonse
foto: Profimedia

Čini se da je sa njima i njihov telohranitelj Julijus Gerhard de Bura, koji je i u prethodnom period proveo sa poznatim parom, a koji je i zaslužan za skandal koji se dogodio u Hrvatskoj 2009. godine.

Naime, Bijonse i Džej Zi boravili su u Hrvatskoj i 2009. i 2011. godine, dok se čekalo rođenje njiovog prvog deteta, ćerke Blu Ajvi Karter, a tog leta 2009. godine je ovaj telohranitelj napao dubrovačke fotoreportere i TV snimatelje.

"Lupio" je tada rukom po kameri jednog snimatelja. Uređaj je pao na tlo i slomljen je reflektor rasvete. Incident se nastavio pa je Julijus udario snimatelja tri puta - nogom iznad zadnjice. Za kraj je bacio snimateljev stativ u more, a Džej Zi mu je kroz osmeh rekao da baci i kamermana na isti način.

Bijonse, Story, Džej Zi
foto: Profimedia

Bur je odlazeći poručio okupljenima na lošem hrvatskom jeziku:

- Mama vam je ku*va, pi*ka vam materina!

Sve se dogodilo oko jedan sat i 30 minuta, nakon što su Bijone i Džej Zi napustili restoran u kojem su večerali. Telohranitelj pevačice Bijonse i njenog supruga DžejZija kažnjen je u Dubrovniku novčanom kaznom zbog fizičkog napada na kamermana lokalne televizijske stanice, pisao je Jutarnji list.

bijonse
foto: profimedia

Incident se dogodio u noći između utorka i srede u dubrovačkoj staroj gradskoj luci, kada je 31-godišnji holandski državljanin Julijus Gerhard de Bur fizički napao snimatelja Dragana Banovića, vlasnika lokalne TV stanice. Sudija Prekršajnog suda u Dubrovniku kaznio je De Bura globom od 68 evra zbog "grubog narušavanja javnog reda i mira", prenela je Beta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:03

KURIR ULOVIO BIJONSE I DŽEJ ZIJA U NICI: Evo kako slavni par provodi vreme odmora na Azurnoj obali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track