PUBLIKA EKIPU SERIJE NAGRADILA OVACIJAMA: Premijera treće sezone Klana, a poznat TV DATUM PREMIJERE
Foto: Nenad Živanović

Dunav fest

PUBLIKA EKIPU SERIJE NAGRADILA OVACIJAMA: Premijera treće sezone Klana, a poznat TV DATUM PREMIJERE

Kultura -

Nakon Sarajevo film festivala, u Centru za kulturu Smederevo održana je srpska premijera prve dve epizode treće sezone serije "Klan". Projekciji je prisustvovao i kreator i reditelj serije Slobodan Skerlić, kao i deo glumačke ekipe: Milena Božić, Ljubinka Klarić, Sava Stojanović i Vladimir Kovačević.

serija Klan
foto: Nenad Živanović

Pre početka projekcije, publici se obratio Jugoslav Pantelić, umetnički direktor Dunav film festa, koji je zahvalio ekipi serije i produkcijskoj kući "Fajerflaj" na prilici da na festivalu budu prikazane prve dve epizode nove sezone "Klana". Potom je pozvao kreatora reditelja Skerlića da kaže nešto više o tome kako je serija snimana, ali i da najavi televizijsko prikazivanje treće sezone.

- Imam privilegiju da radim posao koji veoma volim i u kome uživam. Realno me čini umornim jer je to tri-četiri godine pisanja, proizvodnje i postprodukcije, ali se tome i radujem - rekao je Skerlić.

serija Klan, Boban Skerlić
foto: Nenad Živanović

Inače, festivalska publika u Smederevu odlično je prihvatila nove epizode i ekipu nagradila ovacijama. Televizijska premijera trećeg nastavka "Klana" očekuje se prvo na Superstaru, pa na RTS sledeće godine, dok će već na jesen na istoj televiziji biti emitovana druga sezona popularne serije.

serija Klan, Vladimir Kovačević
foto: Nenad Živanović

Kurir.rs/ J. A. M. Foto Nenad Živanović

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track