KOJA JE ON FACA! Američkog glumca kog Srbi obožavaju pitali da se pojavi na SVADBI nepoznatog para, a njegov odgovor šokirao SVE!
Foto: Profimedia

lik

KOJA JE ON FACA! Američkog glumca kog Srbi obožavaju pitali da se pojavi na SVADBI nepoznatog para, a njegov odgovor šokirao SVE!

Pop kultura -

Niki i Džejms, britanski par koji se nedavno venčao u Nortemptonširu, nemalo se iznenadio kada je Kijanu Rivs prihvatio njihov poziv na venčanje.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Naime, slavni glumac je odseo u istom hotelu kao i oni, a u tom hotelu se održavalo i njihovo svadbeno slavlje. Slučajno su ga sreli na recepciji pa su mu rekli da bi im bilo jako drago kad bi se pojavio na venčanju.

Kijanu je odgovorio da će doći nešto kasnije, a Niki i Džejms su pomislili da je to samo pristojan način da kaže da zapravo neće doći.

"Bio je jako prijateljski raspoložen i rekao je da će nas posetiti kasnije. Nismo znali hoće li zaista doći, ali bilo nam je kul što smo malo popričali s njim", ispričala je Niki.

Nakon što se pojavio na slavlju, slavni se glumac slikao s mladencima.

"Bio je jako drag, čestitao nam je na venčanju i fotografisao se s nama. Malo je popričao i s našim gostima, koji su se takođe hteli da se slikaju s njim", dodala je mlada.

Kijanu Rivs je poznat kao kul tip

Venčanje Niki i Džejmsa nije prvo na kom se on pojavio slučajno. Prije 4 godine ulepšao je svadbeno slavlje još jednog para, koji se venčao u Njujorku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

RIČARD BARTON JE BIO OBIČNA BUDALA I PIJANICA: Titov unuk brutalno o glumcu NASTAO HAOS KADA JE GLUMAC POČEO DA SE UDVARA JOVANKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track