MADONA OTVORENO ODGOVORILA NA 50 ŠKAKLJIVIH PITANJA: Žalim što sam se UDALA, oba puta! Trenutna opsesija mi je SEKS! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

otvorila dušu

MADONA OTVORENO ODGOVORILA NA 50 ŠKAKLJIVIH PITANJA: Žalim što sam se UDALA, oba puta! Trenutna opsesija mi je SEKS! (VIDEO)

Pop kultura -

Proslavljena pevačica Madona (64), kako su je njeni fanovi proglasili "kraljica popa" rešila je da snimi video u kome će iskreno odgovoriti na 50 škakljivih pitanja i otkrije pravu istinu o sebi, te obraduje svoje fanove.

Madona
foto: Printskrin/Instagram

U svom iskrenom obraćanju Madona je priznala da žali što se udala.

- Žalim što sam se udala, oba puta! - rekla je pevačica.

Podsetimo, Madona je bila u braku sa holivudskim glumcem Šonom Penom od 1985. do 1989. i sa britanskim rediteljem Gajem Ričijem od 2000. do 2008. godine.

Zanimljivo je da je Madona svojevremeno govorila da je Šon bio ljubav njenog života, a i dalje su u dobrim odnosima iako su se razveli. Iako je došla u Njujork sama i vrlo mlada sa 35 dolara u džepu, postala je vrlo uspešna.

Ne želi da se udaje

Madona ima ćerku Lurdes sa kubansko-američkim glumcem Karlosom Leonom, sina Roka sa Ričijem, a usvojila je Mersi, Dejvida kao i bliznakinje Estere i Stelu, pa je u videu rekla da njih vidi kao svoje najveće životno dostifnuće.

Opsesija seksom

Tokom intervjua Madona je rekla i da joj je trenutno najdraža opsesija seks, a priznala je da bi, kad ne bi bila muzičarka, bila učiteljica.

Kada su je pitali da odgovori sa kim bi volela da sarađuje, onda je otkrila da bi htela ponovo da radi sa pevačicom Britni Spirs.

Madona, Britni Spirs
foto: Dave Hogan / Getty images / Profimedia

- Ako ste znatiželjna osoba i obraćate pažnju na život, nikada nećete prestati da budete inspirisani - odgovorila je Madona na pitanje kako nastavlja da pronalazi inspiraciju u svetu koji se toliko promenio od početka njene karijere.

(Kurir.rs / Informer.rs)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track