NEĆEMO SE RUKOVATI S VOJVOTKINJOM OD NETFLIXA: Britanke najstrašnije IGNORISALE Megan Markl! Evo šta su uradile kad im je prišla
Foto: Printscreen Twitter

NISU SVI ODUŠEVLJENI

NEĆEMO SE RUKOVATI S VOJVOTKINJOM OD NETFLIXA: Britanke najstrašnije IGNORISALE Megan Markl! Evo šta su uradile kad im je prišla

Pop kultura -

Nije baš svaki obožavatelj britanske kraljevske porodice bio srećan što je imao priliku da upozna Megan Markl. U subotu se Markl pojavila ispred dvorca Vindsor zajedno sa svojim suprugom, princem Harijem, te su njih dvoje prošetali s princem Vilijamom i njegovom suprugom Kejt kako bi pogledali položeno cveće i ostale poklone koje su građani ostavili u čast kraljice Elizabete II.

U tome što su joj se mnogi obratili dok se pozdravljala s okupljenima, nekolicina njih ipak je dala do znanja Megan Markl da nije dobrodošla u Britaniju.

Naime, dok je glumica iz serije "Suits" hodala i pozdravljala se s okupljenom masom, dve žene su odbile da joj pruže ruku, te su se čak podsmehivale jedna drugoj dok je Markl prolazila pored njih. Treća je čak stavila sunčane naočare, te je namerno držala mobilni telefon u rukama kako bi se osigurala da ne mora da se rukuje s vojvotkinjom od Saseksa.

"Dama u plavom i druge su svi mi. One odbijaju da se rukuju s Megan Markl, vojvotkinjom od Netflixa", napisao je jedan korisnik Tvitera.

Megan Markl
foto: Profimedia

"Ovo je glasna poruka. Treba da se vrati u Kaliforniju što je pre moguće. Zaista je mrze zbog nepoštovanja Ujedinjenog Kraljevstva”, poručio je drugi korisnik na društvenim mrežama.

Ipak, bilo je i onih kojima se ponašanje pomenutih žena nije svidelo.

"Ono što ovde vidimo pokazuje da vojvotkinja od Saseksa ima dostojanstva i integritet, dok ljudi koji odbijaju da se rukuju s njom nemaju. Nemaju političku agendu jer je ne može biti, to je samo njihova percepcija crnkinje koju je odbacila kraljevska porodica", dodao je jedan korisnik.

Njima je pak "lekciju" očitala 14-godišnja devojčica koja je snimljena kako se grli s Megan. Ona je okupljenim novinarima rekla da je to bila "prava stvar za učiniti" uprkos "svemu što se dogodilo" između glumice i kraljevske porodice.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track