SVET SADA VIDEO ISTE TUŽNE SCENE KAO POSLE DAJANINE SMRTI: Ovaj dečak je preslikani VILIJAM, a spaja ih OPIPLJIVA TUGA! (FOTO)
Foto: Profimedia

OVO JE PREVIŠE BOLNO

SVET SADA VIDEO ISTE TUŽNE SCENE KAO POSLE DAJANINE SMRTI: Ovaj dečak je preslikani VILIJAM, a spaja ih OPIPLJIVA TUGA! (FOTO)

Pop kultura -

Jedan dečak je svetsku javnost podsetio na princa Vilijama odnosno na najtužniji dan u životu starijeg sina Dajane i Čarlsa III.

U pitanju je Džejms vikont Severn (14) koji je sinoć prisustvovao bdenju u Vestminsterskoj opatiji zajedno sa sedmoro ostalih unuka kraljice Elizabete II. Ovaj dečak je sin grofice i grofa od Veseksa, a sa njim je na tužnoj ceremoniji bila i njegova sestra ledi Luiz Vindzor kao i rođaci, princ Vilijam, princ Hari, princeza Beatris i Evgenija, Zara Tindal i Piter Filips.

Princ Vilijam, Džejms vikont Severn
foto: Profimedia

Džejms se svojim stavom i dostojanstvenim obavljanjem dužnosti našao u centru svetske javnosti. Koliko mu je bilo teško da emocije uskladi sa protokolom, to on sam zna.

Sa tako teškim zadatkom suočio se i princ Vilijam kao 15- godišnji dečak kada je sa ocem i bratom prisustvovao sahrani majke princeze Dajane, 1997. u Londonu.

- Mladi Džejms vikont Severn toliko liči na Vilijama, kada je princ bio sličnih godina i morao javno da prođe kroz toliki bol, tako hrabar mladić #poštovanje - komentarišu na Tviteru gde kažu i sledeće:

- Da li do mene, ili Džejms vikont Severn ovde izgleda kao mladi princ Vilijam. Podseća na njega na Dajaninoj sahrani i dok je hodao iza kovčega.

Princ Vilijam, Džejms vikont Severn
foto: Profimedia

- Džejms vikont Severn toliko liči na Vilijama, Edvarda, Fila, Harija, čak i kraljicu. Moje oči su bile usmerene ka njemu sve vreme.. Sa 14 godina da to uradi tako stoički.

Hrabro se držao i Vilijam, koji je kasnije izjavio da je sahrana njegove majke bila najteži dan u njegovom životu. Tačno je da su i on i Džejms stoički izdržali sve, ali tugu nisu mogli da sakriju.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track