PRINC HARI I MEGAN OPET NA UDARU KRITIKA! Sad zameraju OVU stvar, potkačili i ČARLSA: Sramota, to je nepoštovanje prema kraljici!
Foto: Printscreen/Sky News

pažljivo prate

PRINC HARI I MEGAN OPET NA UDARU KRITIKA! Sad zameraju OVU stvar, potkačili i ČARLSA: Sramota, to je nepoštovanje prema kraljici!

Pop kultura -

Princ Hari (38) i supruga Megan Markl (41) prisustvovali su pogrebu njegove bake, kraljice Elizabete II, a nakon svečanog ispraćaja u Vestminsterskoj opatiji na Tviteru su ih prozvali da nisu pevali himnu.

Okupljeni su pevali himnu "Bože čuvaj Kralja", a kamera je u tom trenutku prikazala kraljevsku porodicu među kojom su bili Hari i Megan. Mnogi su posmatrali i analizirali ponašanje kraljevskog para, a zbog jednog dela iz prenosa su zaključili da nisu pevali himnu.

- Je li do mene ili Hari i Megan nisu pevali himnu? - upitao je korisnik na Tviteru.

- Ne mogu biti jedini koji je primetio da Hari nije pevao nacionalnu himnu - neki su od komentara.

Uprkos tome, neki su ipak stali u obranu Harija navodeći da je jedva sadržavao suze, ali drugi smatraju da je ovakvim postupkom "pokazao nepoštovanje" prema pokojnoj baki piše 24sata.hr.

Prema drugim komentarima nacionalnu himnu nije pevao ni kralj Čarls, a snimci s državnog pogreba kraljice šire se društvenim mrežama.

- Ni kralj Čarls, ni princ Hari nisu pevali nacionalnu himnu... apsolutno sramotno i bez poštovanja prema njenom veličanstvu - pisali su u komentarima.

Ubrzo su neki stali u obranu Čarlsa tvrdeći da nema smisla da sam sebi peva himnu, a zatim su neki opravdali i Harija komentirišući da nema potrebe da ga stalno toliko kritikuju.

- Za zemlju koja navodno ne mari za Harija, svi sigurno provodite puno vremena buljeći u njega.. Zašto se ne usresredite na svoju kraljicu? - pisali su neki.

princ Hari, himna, sahrana kraljice Elizabete
foto: Printscreen/Sky News

- Pevali su, sasvim je očito ako bolje pogledate. Samo što nisu širom otvorili usta. Kritikuj kad se mora kritikovati - objasnili su drugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track