KEJT PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE KRALJIČINE SAHRANE: Sija u haljini od 2.500 EVRA, sa OSMEHOM se vratila poslu iz OVOG RAZLOGA!
Foto: Profimedia

prebolela

KEJT PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE KRALJIČINE SAHRANE: Sija u haljini od 2.500 EVRA, sa OSMEHOM se vratila poslu iz OVOG RAZLOGA!

Pop kultura -

Kejt Midlton vratila se danas obavljanju službenih dužnosti iako se očekivalo da neće raditi tokom perioda žalosti u Velikoj Britaniji, koji će se završiti 26. septembra. Imala je poseban razlog za to, a pažnju je, po tradiciji, privukao i njen stajling.

Princeza od Velsa zahvalila se danas volonterima i operativnom osoblju koji su pomogli u organizovanju sahrane kraljice Elizabete II, 20. septembra u Londonu. Bio je sa njom i princ od Velsa koji je članovima osoblja rekao da je "utešno što je tako veliki broj ljudi pokazao saosećanje", dodajući da takva podrška olakšava stvari, piše "Dejli mejl".

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt i Vilijam zahvalili su se onima koji su učestvovali u organizovanju službe u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru koja je upriličena nakon mise u Vestminster holu u Londonu kao i svima koji su se tog dana okupili kako bi ispratili kraljicu i podržali članove dvora.

Za važnu priliku koju je ispratila skoro cela britanska javnost i koja je prvi korak Kejt i Vilijama nakon istorijske promene kakvu je sa sobom donela kraljičina smrt, princeza od Velsa obukla je haljinu prestižne italijanske modne kuće čija je cena 2.150 funti odnosno oko 2.500 evra. U pitanju je kaput-haljina jednostavnog kroja ukrašena zlatnom dugmadi.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je i ranije nosila ovaj model haljine što britanski mediji posebno ističu ne bi li se još jednom skrenula pažnja na skromnost princeze od Velsa, koja se pak može protumačiti na više načina.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Od kraljevske porodice se nije očekivalo da obavlja bilo kakve zvanične obaveze tokom perioda žalosti. Međutim, Vilijam je juče održao video- govor na samitu u Njujorku. Princ je trebalo da uživo prisustvuje ovom događaju, ali je otkazao putovanje nakon kraljičine smrti kada su se svi planovi dvora promenili.

Vilijam i Kejt nisu jedini članovi kraljevske porodice koji su se danas vratili na posao. Princeza Ana (72) otišla je u pomorsku bazu Portsmut, gde se rukovala sa osobljem Kraljevske mornarice koje je učestvovalo u povorci. To je njeno prvo pojavljivanje posle sahrane kraljice koja je umrla osmog septembra u Balmoralu u 96. godini.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track