BRAK DEJVIDA I VIKTORIJE BEKAM U KRIZI? Dizajnerku odao jedan DETALJ: Više od DECENIJE je bio na njenoj ruci, a sada ga nema!
Foto: Profimedia

imaju ozbiljan problem?

BRAK DEJVIDA I VIKTORIJE BEKAM U KRIZI? Dizajnerku odao jedan DETALJ: Više od DECENIJE je bio na njenoj ruci, a sada ga nema!

Pop kultura -

Viktorija Bekam i Dejvid Bekam ponovo su se našli u centru pažnje medija kada je Viktorija objavila snimak koji je trebalo da predstavlja recenziju šminke.

Naime, ona je govorila o šminci, ali ova tema nije našla svoju publiku jer su pažljivi posmatrači uočili jedan detalj koji bi mogao da znači da manekenka i fudbaler imaju ozbiljnih problema u braku.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Mnogi su primetili da je tetovaža, sa inicijalima Dejvida Bekama i izrazom „zajedno zauvek, do večnosti“, koju je uradila na podlaktici za desetogodišnjicu braka, sada nestala.

Tokom prethodne nedelje su viđeni kako zajedno čekaju u redu kako bi se oprostili od preminule kraljice Elizabete II, a na još jednom javnom događaju su kasnije viđeni kako se drže za ruke.

Niko ne zna u kakvom su odnosu u ovom trenutku, ali su spekulacije svakog dana sve češće o nešto hladnijem odnosu.

Bekam se nalazi u penziji već više od 10 godina, a i dalje svakog meseca prihoduje tri miliona evra od marketinga. Procenjuje se da je težak 450 miliona evra, a sa Viktorijom ima četvoro dece Bruklina, Romea, Kruza i Haprper.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:58

OVO JE TAJNA USPEHA SRPSKIH FUDBALERA Dušan i Stefan Ilić: Igrali smo moderan i disciplinovan fudbal OČEKUJEMO VELIKA OSTVARENJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja