POJAVILA SE U VEŠU, A U CENTRU PAŽNJE STOMAK DO ZUBA! Krenula stopama Rijane i trudna prošetala SKORO GOLA: Pregazila sve granice!
Foto: Instagram/constancejablonski

u štiklama i vešu prošetala po pisti

POJAVILA SE U VEŠU, A U CENTRU PAŽNJE STOMAK DO ZUBA! Krenula stopama Rijane i trudna prošetala SKORO GOLA: Pregazila sve granice!

Pop kultura -

Poznata francuska manekenka i buduća mama Konstans Jablonski u okviru Nedelje mode u parizu (koja se održava u toku ove nedelje), prošetala se po pisti sinoć u modelu jednog poznaog modnog brenda.

Ovo samo po sebi ne bi bilo uopšte neobično , manekenka, koja je bila u crnom čipkastom donjem vešu i crnim čizmama štiklama do kolena, nije u drugom stanju.

U centru pažnje bio je njen trudnički stomak, a ona kao i brend čiji model je predstavljala podržali su ideju da se i odećom slavi majčinstvo odosno da se poruše granice koje su do sada važile na polju trudničkog stila a koje su u velikoj meri ograničavale modne izbore budućih mama.

Podsetimo, pevačica Rijana, koja je u maju ove godine postala mama, začetnik je te modne revolucije, a sve je počelo kada je obukla negliže haljinu od tila, međutim pevačica i inače nije imala nikakva ograničenja u odabiru odeće za vreme trudnoće. Njen primer sledila je i bivša srpska snajka, Adrijana Lima, koja je nedavno dobila treće dete, a isto se može reći i za glumcu Sofi Tarner koja je u tom modnom maniru ispratila drugu trudnoću.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track