DOŠAO RED I NA NJU: Kraljevski saradnik NAPAO Kejt Midlton! Izneo OZBILJNE OPTUŽBE! Ovo bi moglo da SROZA UGLED princezi!
Foto: Profimedia

OGORČEN

DOŠAO RED I NA NJU: Kraljevski saradnik NAPAO Kejt Midlton! Izneo OZBILJNE OPTUŽBE! Ovo bi moglo da SROZA UGLED princezi!

Pop kultura -

Kraljevski fotograf je napao Kejt Midlton optuživši je da ruši nade generacijama fotografa jer sama pravi fotografije svoje dece.

Već je dobro poznata činjenica da je princezi od Velsa fotografisanje hobi i kraljevska porodica joj je bila podrška u tome. Naime, za važne događaje poput rođendana njene dece, objavljivali su fotografije koje je Kejt napravila.

Međutim, sada ju je, kako piše Daily Mail, kraljevski fotograf Džon Svonel napao da sprečava druge da izgrade svoju karijeru.

"Sva saradnja koju sam odrađivao za kraljevsku porodicu, uzdigla je moju karijeru, ali danas neko poput mene neće dobiti takvu priliku. Trebalo bi da daju prilike mladim engleskim fotografima", ispričao je Svonel.

Ipak, priznao je da ima nekih prednosti što Kejt sama fotografiše svoju decu. "Na neki način ima pravo što to sama čini. Nije sjajna fotografkinja, ali brzo okine fotografije i s decom je lakše ako ih poznajete", rekao je Džon.

Inače, Midlton je postala prva članica kraljevske porodice koja je počela da pravi zvanične fotografije kraljevske dece. Od 2015, kada je ovjekovečila svoju novorođenu ćerkicu Šarlot u rukama sina, princa Džordža, to je postao običaj.

Ove godine je podelila i fotografiju sina Džordža za njegov deveti rođendan. Pre dve godine je obeležila Dan očeva i 38. rođendan svog supruga, princa Vilijama fotografijom na kojoj on leži na travi, a njihovo troje dece, Džordž, Šarlot i Luis leže na njemu.

Kejt je u julu fotografisala i Kamilu Parker Bouls za njen intervju.

"Jako su dobre fotografije. Kejt ih napravi veoma prirodne. Jako smo se zabavile dok smo ih snimale", ispričala je Kamila.

"Sve je bilo veoma opušteno kada je vojvotkinja od Kembridža došla s fotoaparatom. Ona je izuzetno dobra fotografkinja. Sve je bilo vrlo ležerno. Nije bilo previše šminke ni frizure. Samo je sve napravljeno u vrtu s puno smeha. Bio je to divan način za to", dodala je.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track