NAPRAVILI SMO STRAŠNU GREŠKU S DECOM: Klunijevi progovorili o roditeljstvu! Naoružali smo ih nečim što može da nas UGROZI
Foto: Profimedia

OTVORENO

NAPRAVILI SMO STRAŠNU GREŠKU S DECOM: Klunijevi progovorili o roditeljstvu! Naoružali smo ih nečim što može da nas UGROZI

Pop kultura -

Holivudski glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal, libansko-britanska advokatica specijalizovana za međunarodno i ljudska prava, roditelji su petogodišnjih blizanaca, Ele i Aleksandra. A gostujući u TV emisiji "CBS Mornings", slavni oskarovac otkrio je kako se našao u nezgodnoj situaciji s decom, za koju je, našalio se, sam kriv.

- Jesu li klinci brbljavi - pitala ga je voditeljka Gejl King.

- Amal i ja napravili smo jednu strašnu grešku... Dozvolili smo Eli i Aleksandru da uče italijanski jezik! Iako mi, njihovi roditelji, uopšte ne govorimo italijanski! Što znači da smo sopstvenu decu "naoružali" jezikom koji jednog dana može ozbiljno da nam "naudi". Bićemo mama i tata koji zapravo neće znati šta im sin i ćerka govore - rekao je Kluni.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

Mališani uče i francuski, a glumac se kasnije u intervjuu našalio i na svoj račun rekavši kako je njemu, s obzirom na činjenicu da je rodom iz američke savezne države Kentaki, "engleski zapravo tek drugi jezik".

Amal je pak u TV emisiji otkrila da je Aleksandar već sad veliki šaljivdžija.

- Džordž ga je naučio hrpu trikova koje on sad rado koristi na samom tati - rekla je advokatica.

Oskarovac se na to nadovezao pričom o Betmenu, koji je Aleksandrov omiljeni superjunak, ali petogodišnjak isto tako nije nimalo impresioniran spoznajom da ga je svojevremeno glumio upravo njegov otac.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

- Kad mu kažem: "Znaš, ja sam bio Betmen‘, on mi odgovori: "Da, ali više nisi". Kad bi samo znao koliko istine ima u tome! - kroz smeh je rekao Džordž.

Upitan da li misli da bi decu jednog dana mogla da zanima gluma, oskarovac je odgovorio:

- Oni će moći da rade šta god požele. Pretpostavljam da su malo pametniji od mene, pa će verovatno biti i mnogo preduzimljiviji - već govore tri jezika, dok ja još uvek radim na svom engleskom - zaključio je Kluni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track