MUŠKARCI SU ZA NJOM REZALI VENE, A SADA JE NEPREPOZNATLJIVA: Slavna glumica se IZOBLIČILA, a iza toga se krije TRAGIČNA PRIČA
Foto: Profimedia

ŽIVOTNA PRIČA

MUŠKARCI SU ZA NJOM REZALI VENE, A SADA JE NEPREPOZNATLJIVA: Slavna glumica se IZOBLIČILA, a iza toga se krije TRAGIČNA PRIČA

Pop kultura -

Holivudska glumica Ketlin Tarner osvojila je svetsku slavu ulogom fatalne žene u filmu "Telesna strast" početkom '80-ih.

Ketlin Tarner su dugo smatrali najlepšom holivudskom glumicom, a muškarci širom sveta su uzdisali za njom.

Međutim, Ketlin se u jednom trenutku potpuno povukla iz javnosti, a razlog je bolan. Naime, početkom '90-tih godina glumici je dijagnostikovan reumatoidni artritis i lekari su prognozirali da više nikada neće moći da hoda.

Ketlin Tarner
foto: Printscreen YouTube

Ipak, glumica se nije predala i uspela je da pronađe terapiju koja ju je održala na nogama. To je međutim ostavilo traga na njenom telu - zbog terapije se ugojila, a kružile su priče da se odala alkoholu.

Ketlin je u autobiografiji 2008. godine priznala da su joj lekovi “pomutili pamet”. Zavisnost od lekova se otrgla kontroli, pa je 2002. godine otišla na odvikavanje.

Ketlin Tarner
foto: Printscreen YouTube

- Bila sam naduvena kao balon od lekova. Bilo je prilično ružno - rekla je, te objasnila da je počela da pije kako bi se suočila sa bolom i ugušila ga.

Zbog alkoholizma je, kako je govorila, imala problema sa kretanjem, nije mogla da se fokusira, obuje i obuče.

Ketlin je oduvek teško podnosila seksizam, a pogotovo je napadala Berta Rejnoldsa i Nikolasa Kejdža.

Ketlin Tarner
foto: profimedia

– Ceo život sam karijeru gradila na izgledu, a kada sam kasnih tridesetih obolela, to više nisam bila ja. Tu je bio problem – rekla je Ketlin u jednom televizijskom intervjuu.

Danas ima 68 godina, i zbog teške bolesti ni ne podseća na zavodnicu koju je svet obožavao.

Život joj se potpuno promenio, a i fizički izgled.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track