ZBOG NJE KIPTI OD LJUBOMORE: Od svih članova kraljevske porodice, kralj Čarls misli da ga OVA osoba NAJVIŠE UGROŽAVA, a nije Megan
Foto: Profimedia / David Dyson / Avalon

Ide mu na živce

ZBOG NJE KIPTI OD LJUBOMORE: Od svih članova kraljevske porodice, kralj Čarls misli da ga OVA osoba NAJVIŠE UGROŽAVA, a nije Megan

Pop kultura -

Kada su se Vilijam, princ od Velsa, i Kejt, princeza od Velsa, verili 2010. godine, poznavali su se oko osam godina. Njihova veridba naišla je na veliku podršku porodice i prijatelja, uključujući i Vilijamovog oca, kralja Čarlsa.

Insajderi, međutim, tvrde da je novi britanski kralj bio oduvek ljubomoran na - snaju!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Čarls je kada su se verili rekao da je „oduševljen“ što mu se sin ženi:

„Dovoljno dugo vežbaju... osećam se veoma starim“, našalio se. I Kamila, danas supruga kraljica, takođe je bila obradovana vešću.

"Briljantno, zar ne? Apsolutno je divno što su se verili", rekla je ona.

Ipak, uvek se videlo da u odnosu novog britanskog kralja sa snajom nešto škripi – Čarls je navodno bio ljubomoran na Kejt Midlton!

U intervjuu nakon veridbe, Kejt je kazala da je njen budući svekar bio „veoma, veoma gostoljubiv i veoma prijateljski nastrojen“. Bilo je nekih glasina, međutim, da je došlo do trvenja između kralja Čarlsa i Kejt, a te glasine nastavile su se posebno nakon venčanja Vilijama i Kejt 2011. godine. To u svojoj knjizi „Princ pobunjenika: moć, strast i prkos princa Čarlsa“ ističe i autor Tom Bauer.

Kejt Midlton
foto: profimedia

Prema izveštaju PopSugar iz 2018. godine, Bauer je tvrdio da se Čarls osećao „ugroženim“ od svoje nove snaje. Razlog? Čarls je smatrao da „rastuća popularnost“ Vilijama i Kejt ne sluti na dobro za njega.

Autor tvrdi da je kralj Čarls posebno bio "iritiran" pažnjom koju dobijaju haljine Kejt Midlton, a slične tvrdnje pojavile su se i danas.

Početkom ovog meseca, ekspert za britansku kraljevsku porodicu Kejti Nikol objavila je novu knjigu pod nazivom „Novi kraljevi“. Knjiga pruža dosta detalja o njihovom životu, naročito iza kulisa. Jedna od pikanterija je veza kralja Čarlsa sa princezom Dajanom i kako je počela da dobija dosta medijske pažnje zbog svog stila i mode, što je nešto na šta Čarls nije navikao.

Princeza Dajana, Princ Čarls
foto: Profimedia

„Njena zvezda je odmah zasenila zvezdu njenog muža, uzrokujući rane lomove u njihovoj vezi. Marljivom, osetljivom Čarlsu, svesnom svog statusa, bilo je teško da razume šta se to događa. Nije mogao da prihvati novo medijsko doba, smatrao je da je to što je princ i budući kralj mnogo važnije od lepote i raspoloženja njegove supruge“, tvrdi Nikol u svojoj knjizi.

Nije mu se dopala i neverovatna medijska pažnja koja je kasnije okružila Kejt Midlton. Autorka tvrdi da je Čarls „ponekad bio iritiran što su Kejtine haljine privukle više pažnje medija nego njegova dobra dela. Takođe je bio povređen što nije viđao svoje unuke iz Kembridža onoliko koliko je želeo“.

Sada kada je Čarls kralj i njegov sin je sledeći u redu da nasledi tron, ipak postoji nada da je spreman i voljan da preuzme zadatak koji je pred njim i savlada ljubomoru ostavljajući prošlost u prošlosti.

(Kurir.rs/ The List)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track