KRALJ ČARLS PATI ZA MEGAN MARKL I PRINCEM HARIJEM? Odao ga JEDAN DETALJ! Sastao se s premijerkom, a SVI gledaju u OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

SVE PALO U SENKU

KRALJ ČARLS PATI ZA MEGAN MARKL I PRINCEM HARIJEM? Odao ga JEDAN DETALJ! Sastao se s premijerkom, a SVI gledaju u OVO! (VIDEO)

Pop kultura -

Čini se da kralj Čarls III čuva uspomenu na neke srećnije porodične dane... Barem, ako je suditi "oku sokolovom" obožavatelja britanske kraljevske porodice koje je uočilo fotografiju njegovog sina Harija i supruge mu Megan Markl s njihovog venčanja kako stoji u njegovoj kancelariji.

U videu koji je objavila Lizi Robinson s ITV-a, novi britanski monarh susreo se s britanskom premijerkom Liz Tras kako bi održali svoj nedeljni sastanak, a obožavatelji su pritom primetili pomenutu fotografiju.

Fotografija, koju je napravio fotograf Aleksi Lubomirski, prikazuje mladi par okružen porodicom u dvorcu Vindsor nakon što su izrekli sudbonosno da u kapelici Svetog Džordža.

Na fotografiji su pokojna kraljica Elizabeta, njen pokojni suprug Filip, Čarls i Kamila, Vilijam i Kejt, deca i Meganina majka Dorija Ragland.

Bili su to srećni porodični trenuci pre nego što su Hari i Megan u januaru 2020. odlučili da napuste kraljevsku porodicu i odsele se.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track