SRPSKI JUTJUBER NAPRAVIO SKANDAL U LUVRU! Janko na sliku OKAČIO LISICE i ušao u SUKOB SA OBEZBEĐENJEM: Svime se pohvalio! (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

Kako mu je ovo palo na pamet?!

SRPSKI JUTJUBER NAPRAVIO SKANDAL U LUVRU! Janko na sliku OKAČIO LISICE i ušao u SUKOB SA OBEZBEĐENJEM: Svime se pohvalio! (VIDEO)

Pop kultura -

Srpski jutjuber Janko, koji je popularan među mlađom populacijom, postavio je snimak kako u čuvenom pariskom muzeju Luvru ulazi u sukob sa obezbeđenjem zbog kršenja pravila ponašanja.

On je snimao prvo kako ga devojka iz obezbeđenja upozorava da ne prekida izložbu koja je u toku i usmerava na drugo mesto, a zatim i kako joj on na srpskom govori kako ne može da čeka red. Udaljava se od mesta na koje ga je usmerila i usput je naziva "debilom".

Nakon toga se u majici sa likom Mona Lize u svom maniru fotografisao ispred čuvene slike. Prijatelj koji se bio u njegovom društvu objasnio je na snimku kako je i sam opomenut od obezbeđenja zbog načina na koji je nosio torbu.

Mladićima nije bilo jasno zbog čega postoje mere predostrožnosti i pravila ponašanja u muzeju, ili jednostavno nisu želeli da ih poštuju, pa je na kraju Janko na drugu sliku postavio lisice, nakon čega se oglasio alarm i obezbeđenje došlo do njega.

Pod nazivom "Al je lud burazer", čitav snimak je postavljen na Tik Toku, uz opis da je nakon incidenta sa obezbeđenjem završio u zatvoru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Toni Blevins TikTok video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track