01:09

MARIJA VICKOVIĆ ŠOKIRALA: Znam da budem jako stidljiva! Oktrila tajne svog HOROSKOPA! Na sceni rešava svoje probleme?!

kurir tv

GLUMICA ŠOKIRALA U PROGRAMU! Marija Vicković: Svi su u šoku kad god se pojavim pred kamerom! Rešavam probleme ZAHVALJUJUĆI OVOM!

Jesenji TV program -

Poznato je da su glumci vrlo ekstrovertni, ali nije baš uvek takav slučaj.

Glumica Marija Vicković gostujući u emisiji "Pusti brigu" na Kurir televiziji govorila je o svojoj stidljivosti, a dotakla se i teme o horoskopu.

Marija Vicković
foto: Kurir televizija

Ona je rekla da je strelac u znaku, i da joj sve planete pokazuju suprotno od onoga čime se ona bavi.

- U horoskopu sam strelac. Romantična sam duša. Ljudi koji su mi radili horoskop, iako je to 1% naše ličnosti, tu postoji nešto. Ipak su stari Egipćani dosta stvari tako spoznavali, a meni je sve u planeti kuće. Meni apsolutno ni jedna planeta nema veze sa javnim poslom. Mnogi su u šoku što se uopšte pojavljujem pred kamerom i što imam snage i energiju da izađem na scenu - rekla je Marija Vicković, pa dodala:

- Glumačke prirode su različite, ja znam da budem jako stidljiva, ali scena je nešto drugo, tamo ti rešavaš svoje probleme.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

PRAVA IGRA ŽIVACA U EMISIJI PUSTI BRIGU! Suzana Petričević stavila Ljubovija Ršumovića i Buleta Goncića u MNOGO TEŠKU SITUACIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track