BRED PIT NE ŠMINKA SAMO LICE NEGO I ZADNJICU: Šminekerke ostale u ŠOKU kada je slavni glumac došao sa OVIM NEVEROVATNIM ZAHTEVOM!
Foto: Profimedia

bilo ga je sramota

BRED PIT NE ŠMINKA SAMO LICE NEGO I ZADNJICU: Šminekerke ostale u ŠOKU kada je slavni glumac došao sa OVIM NEVEROVATNIM ZAHTEVOM!

Pop kultura -

Bred Pit zauzeo je 4. mesto na listi najlepših ljudi na svetu, prema matematičkoj formuli koja se bazira na čuvenom zlatnom preseku. Ipak, mnogi se ne bi složili sa tim.

Šira javnost Breda definitivno doživljava kao najlepšeg muškarca na svetu, kao čoveka bez mane, ali glumac je imao jednu manu koju nikako nije mogao da podnese.

Bred Pit
foto: Printscreen YouTbe

Glumica Đina Dejvis je u svojoj novoj autobiografiji "Dying of Politeness" ispričala detalje sa snimanja filma sa Bredom Pitom. Otkrila je da se slavni glumac toliko sramio jednog dela svoga tela, da je šminkerkama tražio da ga prekriju šminkom. Reč je o bubuljici na zadnjici, koju je dugo imao, a zbog koje mu je bilo jako neprijatno.

- Bred nije mario za pompu koja je uvek vladala oko njegovog dobrog izgleda. Samo mu je bilo neprijatno zbog uporne bubuljice na zadnjici koju su šminkerke pokrivale nakon svake scene - otkrila je glumica, a Bred Pit je jednom prilikom istakao da je neizmerno zahvalan na ulozi koju je dobio u filmu "Thlema and Louis".

Bred Pit
foto: Profimedia

- Nisam imao šta da pokažem osim svoj rad kao statista, ali oni su rizikovali i dali mi ulogu. Mislim da su ostali bili očajni, da vam iskreno kažem. Već su snimali, a ja sam kasnio jer sam bio na snimanju i radio - rekao je glumac.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track