KAMILA I BIVŠEG MUŽA UBACILA U KRALJEVSKU PORODICU: Varali se JAVNO, imali AFERE, ostavila ga zbog Čarlsa, a sad su opet BLISKI
Foto: Profimedia

ON JE SADA NJEN PREDSTAVNIK

KAMILA I BIVŠEG MUŽA UBACILA U KRALJEVSKU PORODICU: Varali se JAVNO, imali AFERE, ostavila ga zbog Čarlsa, a sad su opet BLISKI

Pop kultura -

Kamila je još jednom pokazala u koliko je dobrim odnosima ostala s bivšim suprugom Endruom Parkerom Boulsom.

Kako piše Daily Mail, kraljica supruga je uključila penzionisanog vojnika u obavljanje dužnosti kraljevske porodice. Endru je predstavljao Kamilu prošlog utorka na sahrani Džona Bousa Lajona u Londonskom oratorijumu. Bous Lajon, koji je preminuo prošlog meseca u 81 godini, bio je rođak kraljice supruge u drugom kolenu.

princeza Ana, Endru Parker Bouls
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovo je zanimljiv potez kraljevske porodice nakon što je kralj Čarls III objavio da planira da smanji članove monarhije. Navodno je ovo prva u nizu obaveza koje će izvršiti Endru.

"Srećan je da može da učini nešto što od njega traže. I dalje uživa u toplom odnosu s Kamilom', rekao je izvor za Daily Mail.

Inače, Kamila se razvela od Endrua 1995. godine, a dobili su zajedno dvoje dece.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

"Kaže se da će engleski džentlmen uvek dati svoju ženu za svoju zemlju i to je svakako bila istina u slučaju Endrua Parkera Boulsa", napisao je jedan kraljevski biograf o njemu.

Podsetimo, Kamila i Čarls upoznali su se 1970. na polo utakmici u kraljevskom parku Vindsor Grejt Park, ali nisu se tada zaljubili. Zapravo je ona iskoristila princa, kako je otkrila biografkinja Peni Džunor, kako bi napravila ljubomornim Endrua.

On je voleo da flertuje i zabavlja se s drugim devojkama među kojima su neke bile njene prijateljice. Nije hteo da se skrasi s njom.

Kamila Parker Bouls, princeza Ana
foto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Kad su je upoznali s princem i on je mislio da je prilično posebna, odlučila je da nauči lekciju Endrua, koji je mutio s princezom Anom. Zbog toga je imala kratku romansu s Čarlsom", otkrila je Džunor. Zavedeni Čarls se zaljubio u Kamilu, ali ona je uskoro raskinula s njim.

Razlog za raskid je bio Endru, koji je raskinuo s princezom Anom i dozvao se pameti, a Kamila mu je odmah pružila novu priliku. Venčali su se 4. jula 1973. i među zvanicama su bile princeza Ana i njena majka, kraljica Elizabeta II.

Kamila Parker Bouls
foto: Profimedia

Supružnici su dobili ćerku Lauru i sina Toma, a nijedno se nije trudilo da se drži zaveta o vernosti u tom braku. Još je zanimljivije da su znali za međusobne afere i to im nije predstavljalo nikakav problem niti su pomišljali na razvod.

Međutim, krah braka je uzrokovalo to što je Kamilina romansa s Čarlsom procurila u javnost. Endru, koji je imao aferu s Rozemari Pitman, tada je odlučio da zatraži razvod koji je postao zvaničan 1995. Par je tako okončao 22-godišnji brak.

Endru se godinu dana kasnije oženio svojom ljubavnicom Rozemari, koja je preminula od raka 2010. i Kamila se pojavila na njenom poslednjem ispraćaju. Pružila mu je podršku i pokazala da ništa međusobno ne zameraju.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track