OTKRIVENI DETALJI PETE SEZONE SERIJE KRUNA: Princ Vilijam ZAHTEVAO od Netfliksa da izbaci OVE DELOVE, oni odbili! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Netflix

OČEKUJE SE HAOS

OTKRIVENI DETALJI PETE SEZONE SERIJE KRUNA: Princ Vilijam ZAHTEVAO od Netfliksa da izbaci OVE DELOVE, oni odbili! (VIDEO)

Pop kultura -

Peta sezona serije "Kruna" s emitovanjem kreće 9. novembra. Gledaoci s nestrpljenjem očekuju novu sezonu koja je već na udaru kritika jer bi trebalo da budu rekreirani poslednji dani pre tragične smrti princeze Dajane u Parizu.

Upozorenje: Tekst sadrži spojlere

Daily Mail piše da će ova sezona biti brutalnija od očekivanog, te da nisu prihvaćene molbe princa Vilijama da se iz serije izostave njemu posebno osetljivi delovi.

princ Vilijam
foto: Profimedia

Kako piše pomenuti britanski medij, uprkos njegovim molbama, Netflix će u novim epizodama prikazati scene ozloglašenog intervjua koji je princeza Dajana dala novinaru Martinu Baširu, tada najvećoj zvezdi BBC-jeve emisije "Panorama". Tada je rekla da je u njenom braku s Čarlsom bilo troje ljudi, pritom misleći na njegov odnos s Kamilom.

Prošle godine je princ Vilijam navodno tražio da intervju s Baširom, koji je dobijen na prevaru, više nikada ne sme da izađe u javnost. Izvori su tada jasno dali do znanja da se to odnosi i na serije i filmove.

serija Kruna, Kruna, princeza Dajana
foto: Printscreen/Youtube/Netflix

Kritičari Daily Mail-a kažu da su tvorci serije otišli predaleko i da serija sadrži precizne rekonstrukcije najprivatnijih razgovora, da je prikaz starijih članova kraljevske porodice izuzetno nemilosrdan, a da su neke scene na ivici klevete.

Prikazaće se Vilijam koji gleda majčin intervju, a Čarls psuje i besni nakon dela u kom je Dajana izrazila sumnju u njegove sposobnosti kao budućeg kralja. Čarls je navodno prikazan kao "lukav, nestrpljiv i nesvestan svoje očajničke želje da postane kralj", piše britanski medij.

serija Kruna, Kruna, princeza Dajana
foto: Printscreen/Youtube/Netflix

Detaljno će se prikazati i razgovori Čarlsa i Kamile, ali i fiktivne svađe oko budućnosti monarhije i Dajanina romansa s Hasnatom Kanom, cenjenim kardiohirurgom.

Netflix je, inače, uporno odbijao da na špicu stavi da je "svaka sličnost slučajna" tvrdeći tako da se radi o fikciji. Na kraju su u Netflixu popustili, pa su na poslednji trejler stavili upozorenje da se radi o "dramatizaciji inspirisanoj stvarnim događajima".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:00

SRBIJA VAŽI ZA SUPERIORNU DESTINACIJU ZA SNIMANJE FILMOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track