ČIM JE MASK PREUZEO TVITER, NJEGOVA BIVŠA POVUKLA NEOČEKIVAN POTEZ: Svi se pitaju šta ovo treba da znači?!
Foto: MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

NETSALA JE

ČIM JE MASK PREUZEO TVITER, NJEGOVA BIVŠA POVUKLA NEOČEKIVAN POTEZ: Svi se pitaju šta ovo treba da znači?!

Pop kultura -

Amber Herd više nije na Tviteru, piše Fox News, ali i drugi strani mediji. U četvrtak je nekoliko obožavatelja primetilo da je glumičin zvanični Tviter nalog deaktiviran. Iako je razlog odlaska Amber Herd s te društvene mreže nejasan, kao što se ne zna ni tačno vreme kada je ona deaktivirala svoj nalog, teško je ne primetiti da se to sve dogodilo nakon što je njen bivši dečko, Ilon Mask, preuzeo Tviter.

Glumičin Instagram nalog još uvek je aktivan, ali njena poslednja objava bila je 1. juna, kada je podelila izjavu vezanu za presudu u njenoj tužbi za klevetu protiv bivšeg supruga, Džonija Depa. Predstavnici Herd i Tvitera nisu odmah odgovorili na zahtev Fox News Digitala za komentar.

Ilon Mask, Tviter
foto: Profimedia

Mask i Herd započeli su vezu nakon njenog rastanka od Depa. Najbogatiji čovek na svetu potvrdio je da su zajedno u maju 2016, a par se razišao u avgustu sledeće godine.

Herd je za Hollywood Reporter 2018. rekla kako je imala predivan odnos s osnivačem Tesle.

"Ilon i ja smo imali predivan odnos, a sada imamo predivno prijateljstvo, ono koje se zasniva na našim temeljnim vrednostima. Intelektualna znatiželja, ideje i razgovor, zajednička ljubav prema nauci. Povezale su nas mnoge stvari koje govore o tome ko sam ja iznutra. Toliko ga poštujem", rekla je tada Herd.

Amber Herd
foto: Profimedia

Tokom suđenja za klevetu u predmetu Herd protiv Depa, Mask je dao svoj iskaz neposredno pre nego što je porota donela presudu. Na Tviteru je napisao: "Nadam se da će oboje nastaviti dalje. U svom najboljem izdanju, oboje su izuzetni."

Porota je Depu dodelila 10,3 miliona dolara odštete. Zvezda "Pirata s Kariba" tvrdila je da ga je Herd oklevetala u tekstu koji je napisala 2018, u kojem je detaljno opisala porodično zlostavljanje. Herd je izgubila slučaj za klevetu, ali joj je dodeljeno dva miliona američkih dolara u protivtužbi jer su porote utvrdile da ju je Dep klevetao preko svog advokata

U sredu je Dep uložio žalbu nakon što je Herd prošlog meseca uložila svoju žalbu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track