SESTRA MU UMRLA OD PREDOZIRANJA, A NJEGA SAD NAŠLI MRTVOG U KADI: Pevač tvrdio da ga je SILOVALA, a on pretio da će UBITI snaju
Foto: Profimedia

TRAGIČNA SUDBINA

SESTRA MU UMRLA OD PREDOZIRANJA, A NJEGA SAD NAŠLI MRTVOG U KADI: Pevač tvrdio da ga je SILOVALA, a on pretio da će UBITI snaju

Pop kultura -

Pevač Aron Karter preminuo je u 34. godini u svojoj kući u Kaliforniji. Telo nekadašnje tinejdž zvezde i brata pevača Bekstrit Bojsa pronađeno je u subotu. TMZ je objavio da nisu pronađeni tragovi nasilja, ali sve se još uvek istražuje.

"S velikim žaljenjem potvrđujem da je Aron Karter nađen bez znakova života u subotu ujutru u Palmdejlu u Kaliforniji. Porodica je obaveštena i odleteće za Los Anđeles. Aron je do kraja svog života naporno radio na svom oporavku, da bude dobar otac i da se pomiri sa svojom porodicom", rekao je Karterov portparol.

Aron Karter
Aron Karterfoto: Printscreen/Instagram

Nakon što je primila vest o Aronovoj smrti, njegova bivša devojka i majka njihovog sina, Melani Martin, objavila je video od dve sekunde na Tviteru u kojem plače dok vozi automobil.

Smrt Arona Kartera usledila je nakon niza njegovih životnih problema i tragedija koje imaju veze i s njegovom porodicom. Aron inače ima sedmero braće i sestara.

Sestra umrla od predoziranja kad je imala 25 godina

Sestra Arona i Nika Kartera, pevača Bekstrit Bojsa, Lesli Karter, umrla je od predoziranja kad je imala 25 godina. Bilo je to u februaru 2012. godine. Kako su tada objavili američki mediji, uz Lesli su pronađena tri različita leka na recept - olanzapin, koji se koristi za lečenje šizofrenije i bipolarnog poremećaja, lek za opuštanje mišića i ksanaks, koji se uzima za lečenje anksioznosti i napada panike.

Leslina smrt dogodila se u kući Karterovih, a glava porodice, Robert Karter, pokušao je da je oživi, ali bezuspešno. Lesli je kod oca živela sa svojom ćerkom Alisom Džejn.

Robert Karter, poznatiji pod nadimkom Bob, preminuo je od srčanog udara pet godina nakon ćerke, u 66. godini. Vest o smrti oca podelio je upravo Aron, nazvavši oca svojim superherojem.

Optužio bivšu s kojom ima dete da ga je izdala jer je komunicirala s članovima njegove porodice s kojima je bio u svađi

Pre smrti, Aron je tvrdio da članovi porodice s kojima je bio u svađi, pokušavaju da ga stave pod starateljstvo u kojem više ne bi imao pravo da upravlja svojim finansijama. Izvor blizak njegovom bratu, Niku Karteru, demantovao je tu tvrdnju, ali je otkrio da Nik godinama nije razgovarao s Aronom.

Aron, koji je u međuvremenu postao reper, i njegova tadašnja verenica Melani svoje prvo i jedino dete, Princa Lirika, dobili su u novembru 2011. Nedugo nakon što se Princ rodio, prekinuli su vezu.

Nik Karter
Nik Karterfoto: Profimedia

Aron je na društvenim mrežama progovorio o raskidu i optužio bivšu da ga je izdala komunicirajući s otuđenim članovima porodice, među njima i s njegovom sestrom blizanakinjom Ejndžel Konrad. "Ne mogu da verujem da me ovako izdala. Dao sam joj ceo svet", pisao je tada Aron na Tviteru.

Bankrot, porodične svađe, optužbe da ga je sestra silovala i zabrana prilaska jer je navodno pretio da će ubiti suprugu brata Nika i njihovo tada nerođeno dete

Karijeru Arona Kartera, koji je otvoreno govorio o svojoj borbi sa zavisnošću i mentalnim zdravljem, osim finansijskih problema koji su kulminirali 2013. godine, kada je proglasilo bankrot, pratile su i porodične svađe i prepucavanja. Aron je čak tvrdio da ga je njegova pokojna sestra Lesli silovala dok je bio dete. Tvrdio je da je zlostavljanje počelo kada je imao 10 godina, a završilo kada je imao 13.

Aron Karter
Aron Karterfoto: Printscreen/youtube/Entertainment Tonight

Zbog problemima sa zavisnošću 2017. se prijavio na lečenje u Malibuu.

2019, sada 42-godišnji Nik Carter, na Tviteru je objavio da su on i njegova sestra Ejndžel Karter podneli zahtev za zabranu prilaska protiv Arona, tvrdeći da je pretio da će ubiti Nikovu trudnu ženu i nerođeno dete. "Nismo imali izbora nego da preduzmemo sve moguće mere kako bismo zaštitili sebe i svoju porodicu", napisao je Nik.

Karijera

Što se muzičke karijere tiče, prvi nastup imao je kao 9-godišnjak, u martu 1997. godine, na turneji Bekstrit Bojsa u Berlinu. Godinu dana kasnije izdat je debitantski album koji je nazvan njegovim imenom, a sledeći studijski album izdao je 2000, da bi treći snimio kad je imao 13 godina. Četvrti album snimio je 2002, a poslednji 2018.

Aron Karter
foto: Profimedia

Nakon što mu je 2021. nastup u Las Vegasu otkazan jer nije hteo da se vakciniše protiv kovida, ove godine je imao niz nastupa.

Bio je u vezama s Hilari Daf i Lindsi Lohan, a veren je bio i s Plejboj zečicom Kari En Peniče.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:30

PEVAČ ODUŠEVIO PUBLIKU NA VILJUŠKARU! Manijak ubacio Slobu Vasića u šator, potom JE USLEDIO PRAVI ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track