OMILJENA S*KS POZA VAŠEG PARTNERA OTKRIVA NJEGOVO PRAVO LICE: U krevetu proverite s kim imate posla! Otvoriće vam se VIDICI!
Foto: Profimedia

TUMAČITE ZNAKOVE PORED PUTA

OMILJENA S*KS POZA VAŠEG PARTNERA OTKRIVA NJEGOVO PRAVO LICE: U krevetu proverite s kim imate posla! Otvoriće vam se VIDICI!

Žena -

Bliskost i intimnost koju pruža poza "kašika" otkriva duboke romantike koji s njom uspevaju da postignu strast i nežnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene

Misionarski položaj

Kod muškaraca ova poza sugeriše da volite da igrate na sigurno, ali i da bi vam koristilo da ste malo samouvereniji u krevetu. No može ukazivati i na muškarca koji voli da bude onaj koji kontroliše, ali i da voli intimnost. Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste u velikoj žurbi u životu i u seksu jednostavno želite da se opustite.

seks
foto: Shutterstock

Inače, ako želite siguran seks, barem onaj deo koji se odnosi na sigurnost muškog polnog organa, najbolje je pridržavati se misionarske poze, tvrde naučnici.

Žena je na muškarcu

Obično je biraju žene koje vole da dominiraju i vode stvari na svoj način. Vrlo su samouverene i vole moć. Alo to može ukazivati i na muškarca koji voli da bude podređen u seksu, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja.

U toj pozi ona se može osloniti prema nazad i odmori ruke na njegovim koljenima, a tako će pojačati stimulaciju G tačke i njemu omogućiti uživanje u prizoru. Dodatna pogodnost ove poze je što ostavlja muškarcu slobodne ruke za istraživanje drugih erogenih zona.

seks
foto: Shutterstock

Poza kašika

Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva duboke romantike koji s njom uspevaju da postignu strast i nežnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene. Muškarci koji je vole su nežni, brižni i romantični i uživaju u zadovoljenju svoje lepše polovine.

U kašiki se i muškarac i žena okrenu na bok, s tim da on leži iza nje i prodire otpozadi. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i ugodnost za njega, a istovremeno i bolje stimulira klitoris i G tačka.

Seks, Takmičari, Poze, Narcisi
foto: Shutterstock

Takođe, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno da stimuliše klitoris. Ako žena izvije leđa, omogućiće mu dublju penetraciju iz višeg ugla, tako da njegovi bokovi i pokreti kreću od njenih kolena prema zadnjici, a ne obrnuto.

Doggy (pseći) stil

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza najčešće imaju submisivnu ličnost, dok kod muškaraca ona može da ukazuje na nesklonost ka intimnosti.

seks
foto: profimedia

Poza u kojoj se žena nalazi na sve četiri, a muškarac ulazi otpozadi, vrh njegovog penisa direktno stimuliše osetljiv prednji deo vagine i G tačku. Ako žena privuče noge bliže jednu drugoj, tada se pojačava pritisak na klitoris, a istovremeno i povećava ugao za dublju penetraciju.

Seks u stojećem položaju

Ljubavnici koji uživaju u seksu stojeći neprestano su u potrazi za nečim novim, a u krevetu obožavaju da eksperimentišu. Muškarci kojima je ona najdraža su obično harizmatični, upečatljivi i odvažni. Žene su energične i neprestano u potrazi za novim uzbuđenjima.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:51

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track