ČUVENA SAMANTA POKAZALA 16 GODINA MLAĐEG FRAJERA: S njim se nikad ne pojavljuje u javnosti, a evo kako su se upoznali (FOTO)
Foto: Profimedia

BLISTAJU

ČUVENA SAMANTA POKAZALA 16 GODINA MLAĐEG FRAJERA: S njim se nikad ne pojavljuje u javnosti, a evo kako su se upoznali (FOTO)

Pop kultura -

Slavna glumica Kim Katral (66) pojavila se na crvenom tepihu sa novim izabranikom Raselom Tomasom, sa kojim je u vezi od 2016. godine. Kim je izgledala kao da je upravo iskoračila iz scene serije "Seks i grad", što je mnoge navelo da pomisle kako se zanosna Samanta vratila na velika vrata. Obučena u crnu mini haljinu, bez bretela, Kim je izgledala neverovatno u naručju svog 16 godina mlađeg partnera.

Kim Katral, Rasel Tomas
foto: Ana M. Wiggins / Avalon / Profimedia

Inače, Kim Katral se retko pojavljuje u javnosti sa svojim dečkom, a do sada je tri puta u braku. Prvi put se udala za Larija Dejvisa, od kojeg se razvela 1979. godine. Par godina kasnije, tj. 1989. godine razvela se od svog drugog supruga Andrea Džej Lisona, da bi se 2004. godine razvela od trećeg supruga Marka Levinsona.

Glumica je nedavno ispričala kako je upoznala Rasela. Naime, on je bio veoma uporan i tražio joj da izađu na večeru. Hemija je ubrzo učinila svoje, a kako je nedavno otkrila, sa njim je veoma lako biti u vezi.

Kim Katral, Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis
foto: Profimedia

"Nismo se dobro poznavali, osim što smo izašli u par restorana zajedno. Ali smo se super slagali i ostali smo zajedno. Veoma mi prija njegova blizina. Ima neverovatan smisao za humor i pravi je lek za oči," rekla je glumica.

A ono što se mesecima unazad provlačilo kroz medije jeste njen povratak u seriju "Seks i grad". Lik Samante koju je igrala ostaje u tekstu, ali se neće pojavljivati lično zbog stalnih svađa koje ima sa glumicom Sarom Džesikom Parker.

Iako kategorično odbija da se pojavi u popularnom nastavku serije, Katralovoj ne manjka uloga. Pored serije "Kako sam upoznala vašeg oca", pojaviće se i u novom filmu "O mom ocu" pored Roberta de Nira.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

DEČKO JU JE JAVNO PONIZIO! Samanta mu se BRUTALNO osvetila, smršala 92 KG, 20.000 dolara $ dala za operacije i sad je BOMBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track