DIKAPRIO SE ZBOG DVE JELENE POTPUNO PROMENIO: Ceo svet priča da će da OŽENI jednu, a druga je NAJVAŽNIJA OSOBA u njegovom ŽIVOTU!
Foto: Profimedia

evo ko su one

DIKAPRIO SE ZBOG DVE JELENE POTPUNO PROMENIO: Ceo svet priča da će da OŽENI jednu, a druga je NAJVAŽNIJA OSOBA u njegovom ŽIVOTU!

Pop kultura -

Vest da je večiti neženja Leonardo Dikaprio uplovio u vezu sa manekenkom Điđi Hadid izazvala je poplavu komentara i tračeva. Veza sa ovom manekenkom, kojoj je puno ime Jelena Nura Hadid, potpuno je drugačija od dosadašnjeg obrasca 25, s obzirom da ona ima 27 godina i dete.

Baš iz tog razloga mnogi misle da je Điđi uspela da probudi nešto u čuvenom glumcu, a sada se šuška i da planira da je zaprosi.

Leonardo Dikaprio, Điđi Hadid
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo je da mnogi misle da ga je Điđi promenila, baš zbog jedne druge Jelene kojoj veoma nalikuje. U pitanju je Leova baka, Ruskinja poreklom iz Ukrajine - Jelena Smirnova, koja je kasnije promenila ime u Helen.

Leo nikad nije krio koliko je ponosan na svoje ruske korene. Njegova baka, rođena je 1915. godine u Odesi, a kasnije se sa porodicom preselila u Nemačku. Gde je upoznala Vilhelma Indenbirkena i menja ime u Helen, a u Nemačkoj je 1943. rodila i svoju ćerku Irmelin. Godine 1955. emigrirali su u Ameriku, a upravo tu je Irmelin upoznala Džordža Dikaprija i udala se za njega, a potom i rodila Leonarda.

Leo je oduvek isticao da je ponosan što je "pola Rus", a o svojoj baki uvek je pričao u superlativu.

Leonardo Dikaprio, Điđi Hadid
foto: Shutterstock

- Za mene ona je bila oličenje unutrašnje snage i integriteta - rekao je Leonardo u intervjuu za jedan ruski magazin 2012. godine. Njegova baka Jelena bila je uz njega kada je snimao "Titanik", film koji ga je proslavio, a kako je kasnije rekla, viđaju se kada god bi došao u Evropu.

Inače, upravo zahvaljujući svojoj baki, Leonardo je od početka rata u Ukrajini donirao 10 miliona dolara za pomoć izbeglicama.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

00:52

GLUMAC PLANUO NA PITANJE VODITELJKE! Kako je to izgledalo saznajte u emisiji Pusti brigu sutra u 13h NE PROPUSTITE DOBRU ZABAVU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track